RDR2 vs Cyberpunk 2077

Merhaba. RDR2 mi, Cyberpunk mu daha iyi sizce? Günde 2 saat oynamak için. Cyberpunk fazla aksiyonlu deniliyor, zaten GTA 5 var diye onu almayı pek düşünemiyorum. Sizce ne yapayim?

Hepsi çok iyi oyun ama Cyberpunk daha iyi hem Türkçe alt yazılı hem de akıcı RDR2 de güzel ama bazı insanlar oynayamıyor sahsen ben ilk söylediğim oyunu alırdım 14 günlük iade ödülüm gelsin alacağım The Last of Us aldım.

Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminen
Oyunu açık dünyası ve tüm içerikleri ile sömürecekseniz 3-4 saat civarı en uygun oluyor.
Sadece hikayeden yardırırsanız 2 saat civarı iş görür ama ozamanda hamburger menüsünde sadece hamburger yemiş gibi olursunuz.

Peki ne kadar vakit ayırmam lazım tahminen
En az 4 bence. Çünkü oyunda hızlı seyahat yok. Atla gidiyorsun.

Keşfedecek çok şey var. Hemen hemen her npc ile diyaloğa girebiliyorsun. Atla gittin, diyalog okudun, hikayeye daldın filan. 2 saat kesmez. 2 saat ile oynarsan oyunu bitirmen 1 ay sürer. 😅

En az 4 bence. Çünkü oyunda hızlı seyahat yok. Atla gidiyorsun.

Keşfedecek çok şey var. Hemen hemen her npc ile diyaloğa girebiliyorsun. Atla gittin, diyalog okudun, hikayeye daldın filan. 2 saat kesmez. 2 saat ile oynarsan oyunu bitirmen 1 ay sürer. 😅
Kamp kurduğunuz zaman hızlı seyahat yapabiliyorsunuz istediğiniz yerleşim noktasına hocam ama ilk orayı keşfetmeniz lazım tabi. Genede ben komple hızlı seyahat yapıyordum belli bir saatten sonra.
Emerald Ranch'e kadar tüm bölgeler var.

Kamp kurduğunuz zaman hızlı seyahat yapabiliyorsunuz istediğiniz yerleşim noktasına hocam ama ilk orayı keşfetmeniz lazım tabi. Genede ben komple hızlı seyahat yapıyordum belli bir saatten sonra.
Emerald Ranch'e kadar tüm bölgeler var.
Hızlı seyahat için bölge açmaya yine zaman lazım. Bir kere gittim açtın diyelim. Hızlı seyahat yaparsan sürekli, haritayı nasıl keşfedeceksin?

Oyun her türlü bol zaman istiyor. Dümdüz görevlere koşturulursa keyif vermez.

Hızlı seyahat için bölge açmaya yine zaman lazım. Bir kere gittim açtın diyelim. Hızlı seyahat yaparsan sürekli, haritayı nasıl keşfedeceksin?
Genede "Hızlı seyahat yok, atla oradan oraya koşturuyoruz." muhabbetide yok demek için söyledim. Yani tüm bölgeleri zaten Chapter 2'de hemen rahatlıkla keşfedebiliyorsunuz. 10 saatte filan tüm haritanın hızlı seyahat noktaları açılır.
Aksi durumda bir yan görev serisine giriyorsunuz haritanın ucunda, yaptıktan sonra bekleme süreniz oluyor ve gidip sizde diğer uçta "efsanevi balık" filan avlıyorsunuz. Görev tekrar gelince oraya 30dk at sürmek yerine yakın bir lokasyona ışınlanır devam edersiniz.

Haritanın çoğu kısmı zaten bomboş, 5-10 dakika etrafı loot yapacağınız ve bi daha işinizin düşmeyeceği yerler. Buralarıda ilk keşif kısmından sonra artık ihtiyacınız yok. NPC kısımlarıda zaten kolay tespit ediliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı