Kişiden kişiye tamamen değişir. Kovboy filmleriyle büyümüş biri olarak; bana göre RDR 2'nin üzerine gelebilecek en iyi oyun RDR 3 olur.

Kratos hakkında gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz hocam? İroni yapmıyorsanız gerçekten yazık diyorum.
Çok da haksız değil. Ben hep saçma bulmuşumdur böyle tanrıları bi anda öldürüp güya ( intikam,sinir duygusundan). Sonra yeni oyunlarda daha güçsüz, ne bileyim daha az sinirli/aktif gözüküyor.

God of War harika bir oyun, gerek oynanışıyla gerek hikayesiyle olsun ama oynarken bir oyun oynadığını hissediyorsun. RDR2 ise apayrı bir dünya, içine girdiğin zaman gerçeklikten koparacak şekilde bağlanıyorsun oyuna. Adamlar öyle kocaman bir dünyayı tasarlamışlar ve bunu çok güzel başarmışlar. Oldukça uzun süren fakat bana göre bu uzunluğu ile sıkmayan, dizi gibi bir hikayesi var.

Çok da haksız değil. Ben hep saçma bulmuşumdur böyle tanrıları bi anda öldürüp güya ( intikam,sinir duygusundan). Sonra yeni oyunlarda daha güçsüz, ne bileyim daha az sinirli/aktif gözüküyor.
Her şeyin bir sebebi var hocam. Tanrılar ile anlaşma yapıp kandırıldıktan sonra büyü gibi bir şeyle kendi eşinizi ve kızınızı katletseniz kendinize geldiğinde ne yaparsınız?

Hocam kesinlikle ya yani oyun tamam iyi hoş ama en iyi oyunlardan biri asla değil bence hele RDR2 karşısında asla bu kadar yüksekte tutulmamalı insanlar çok abartıyor.

Hocam arkadaşlar gereken cevabı vermiş ama bende RDR2 diyorum. Bu arada kovboy temasını seven bir insan değildim. Hala daha çok sevmem. Ama RDR2 bambaşka bir deneyim sunuyor. GoW'u konsol üzerinden deneyimlemiştim ancak pek sevemedim. Arkadaşlarının da dediği gibi kendimce abartıldığını düşünüyorum. İkisi karşılaştırılacak oyunlar değiller ama RDR2 çok daha uzun saatler vadediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…