Assasin creed çarlarının bile kendine has havası var. Bu eline almış bir balta uga bunga diyip kel kafasıyla aksiyon yapıyor orman adam.Adam da kalas gibi, sempati duyulacak bir yanı yok.
Kratos hakkında gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz hocam? İroni yapmıyorsanız gerçekten yazık diyorum.Assasin creed çarlarının bile kendine has havası var. Bu eline almış bir balta uga bunga diyip kel kafasıyla aksiyon yapıyor orman adam.
İroni değil, karakteri sevmiyorum. Mağara adamı gibi.Kratos hakkında gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz hocam? İroni yapmıyorsanız gerçekten yazık diyorum.
Çok da haksız değil. Ben hep saçma bulmuşumdur böyle tanrıları bi anda öldürüp güya ( intikam,sinir duygusundan). Sonra yeni oyunlarda daha güçsüz, ne bileyim daha az sinirli/aktif gözüküyor.Kratos hakkında gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz hocam? İroni yapmıyorsanız gerçekten yazık diyorum.
Tabii sevmek zorunda değilsiniz ama Sparta disiplini ile büyümüş, her şeyini kaybetmiş ve geçmişinden pişman olan bir tanrıdan nasıl bir karakter bekliyorsunuz?İroni değil, karakteri sevmiyorum. Mağara adamı gibi.
Her şeyin bir sebebi var hocam. Tanrılar ile anlaşma yapıp kandırıldıktan sonra büyü gibi bir şeyle kendi eşinizi ve kızınızı katletseniz kendinize geldiğinde ne yaparsınız?Çok da haksız değil. Ben hep saçma bulmuşumdur böyle tanrıları bi anda öldürüp güya ( intikam,sinir duygusundan). Sonra yeni oyunlarda daha güçsüz, ne bileyim daha az sinirli/aktif gözüküyor.
RDR 2 oynamadım, hesabımda var. GoW yarısına kadar falan oynadım ama kesinlikle ve kesinlikle GoW asla önermiyorum. Hayatımda bu kadar abartıldığı kadar sıkıcı ve hikayesiz oyun görmedim. Evet linç yiyebilirim ama ağzının tadını bilen hikaye oyunu severler beni anlar. Aynı düşman çeşidini öldürüp duruyorsun, hikaye desen yok. Adam da kalas gibi, sempati duyulacak bir yanı yok.
Arkadaşlar merhaba, Epic Games mega indirimin de oyun almayı düşünüyorum ve yine kararsız kaldım. Sadece 1 oyun alabileceğimden dolayı o yüzden yardıma ihtiyacım var. RDR2 ve God of War arasında ne tür farklar var? Ve hangisini almak en mantıklısı? Hem içerik hem de oynanış süresi bakımından bu arada kovboy teması fazla hoşuma giden bir şey değil, ama herkes oyunun çok iyi olduğunu söylüyor yani GTA 5 kadar hatta ondan daha iyise RDR2 alırım. Türkçe olmaması biraz sıkıcı God of War o konuda iyi hiç değilse hikayeyi anlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.