RDR2 vs GTA 5

Hangisini almalıyım?

• Gta 5

• Rdr 2

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Denildiği kadar yavaş mı akıyor oyun hocam?

Yani yavaş evet ama hiç keşke daha hızlı olsa demedim. O derece güzel. Hatta oyunu başlarında Arthur ile atın üstündesiniz Full. Ama ilk görevlerde atın üstünden iniyorsunuz. Arthur'un koşması, yürümesi hissi bile çok güzel :)

Şimdi hesabımda 100 TL var. Bununla GTA 5 alırsam 25 TL daha kalır. RDR2 alırsam para biter. Öyle uzun uzun oyun oynayan biri değilim. Kafa dağıtmak için falan ama diyorsanız ki RDR2 Ultra mükemmel hesabında dursun o zaman RDR2 seçerim. Sizce hangisini almalıyım?

GTA 5'i bitirdim, RDR 2'yi bitirmedim ama RDR 2 daha iyi.

Yani yavaş evet ama hiç keşke daha hızlı olsa demedim. O derece güzel. Hatta oyunu başlarında Arthur ile atın üstündesiniz Full. Ama ilk görevlerde atın üstünden iniyorsunuz. Arthur'un koşması, yürümesi hissi bile çok güzel :)

Öyle çok hikaye seven biri değilim. zaten sadece açık dünyası için almak istiyordum ama GTA 5 tarafında FiveM gibi bir şey olunca çok karasız kaldım. Siz olsanız hangisini önerirsiniz ?

Öyle çok hikaye seven biri değilim. Zaten sadece açık dünyası için almak istiyordum ama GTA 5 tarafında FiveM gibi bir şey olunca çok karasız kaldım. Siz olsanız hangisini önerirsiniz?

Ben hikayeyi acayip derecede seven biriyim.
Ben olsam RDR seçerdim ama şu anda sadece açık dünya için GTA seçilebilir.
Sevdiğiniz hikaye ve açık dünya oyunlarını söyler misiniz?
Oradan daha yardımcı olabilirim.

Ben hikayeyi acayip derecede seven biriyim.
Ben olsam RDR seçerdim ama şu anda sadece açık dünya için GTA seçilebilir.
Sevdiğiniz hikaye ve açık dünya oyunlarını söyler misiniz?
Oradan daha yardımcı olabilirim.
Genellikle watch dogs 2, Assassin's Creed Origins ve Forza Horizon 5 tarzı oyunlar oynuyorum. (Evet, oyun tarzım çok karışık 😊)

Genellikle Watch Dogs 2, Assassin's Creed Origins ve Forza Horizon 5 tarzı oyunlar oynuyorum. (Evet, oyun tarzım çok karışık 😊)

Hmmmm. Anladım siz cidden hikaye yerine açık dünya seviyorsunuz. Peki hikaye oyunları arasında beğendiğiniz var mı?
(Neden soruyorum çünkü RDR2'nin açık dünyası da bayağı geniş.)

Hmmmm. Anladım siz cidden hikaye yerine açık dünya seviyorsunuz. Peki hikaye oyunları arasında beğendiğiniz var mı?
(Neden soruyorum çünkü RDR2'nin açık dünyası da bayağı geniş.)

Açık konuşmak gerekirse oynadığım "Açık Dünya" oyunlarının tek tük hikayesini biliyorum. 🙂 Çünkü oyunun giriş kısmını oynayıp Açık Dünya'ya geçmek istiyorum. Özgürce dolaşayım
Hikaye derdim olmasın nerede ne var ben keşfedeyim, mapi 50-60 saat gezeyim istiyorum Kısacası bilgisayar başına oturduğumda her şeyi unutup o oyunun içine gömülmek istiyorum.
(Bu arada çok vaktinizi aldım kusura bakmayın, böyle konulara çok hakim değilim.)

Açık konuşmak gerekirse oynadığım "Açık Dünya" oyunlarının tek tük hikayesini biliyorum. 🙂 Çünkü oyunun giriş kısmını oynayıp Açık Dünya'ya geçmek istiyorum. Özgürce dolaşayım
Hikaye derdim olmasın nerede ne var ben keşfedeyim, mapi 50-60 saat gezeyim istiyorum Kısacası bilgisayar başına oturduğumda her şeyi unutup o oyunun içine gömülmek istiyorum.
(Bu arada çok vaktinizi aldım kusura bakmayın, böyle konulara çok hakim değilim.)

At sürmek fazla zevkli gelmez ise ve hikayeli oyunlar yerine daha çok açık dünya istiyorsanız galiba GTA 5 daha iyi bir tercih.
Ama unutmaman gereken şey ise RDR 2 normal bir hikaye oyunu değil. Tarihin gördüğü en derin oyun karakterlerden birine sahip bir oyun.
Ama dedeğim gibi hikayeyle uğraşamam sadece gezip dolaşmak istiyorum dersen GTA 5.

Kesinlikle RDR2.

Onu aldım zaten :)

@Zarem61 hocam sizde üstteki Spoiler'daki konuya bakar mısınız? Bir şey önerin :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı