RDR2 vs GTA5

Merhaba. Şınav hakkında açtığım konuda belirttiğim gibi PS5 alacaktım ve aldım sonunda. Tek bir CD alma amacım var fazla param yok. Red Dead Redemption veya GTA 5 almayı düşünüyorum. GTA Online artık PS Plus gerektirmediğinden GTA 5 almak istedim hem hikaye hem Online oynarım diye. Fakat Red Dead Redemption 2 oyununun iyi olduğunu ve uzun olduğunu biliyorum. Siz hangisini önerirsiniz?
RDR2 tartışmasız çok daha iyi başarılı karakterlere, hikayeye ve evrene sahip. GTA daha çok Hollywood filmi gibi, bol aksiyon dolu. Evreni keşfetmek ve ortama girmek için RDR2 çok daha uygun ama "Açık dünyada kaos yapayım, canım sıkıldıkça Speedrun atar gibi hikayeyi bitiriyim ve Online takılayım." diyorsanız RDR2 o konuda berbat bir oyun GTA 5'e nazaran.

İkiside çok farklı kitleye hitap ediyor.
Hikaye ve gerçekçiliği sevenler. / Aksiyon ve kargaşa sevenler.
Ben olsam RDR2 alırım tabi. GTA 5'de zevkli oyun.

Merhaba. Şınav hakkında açtığım konuda belirttiğim gibi PS5 alacaktım ve aldım sonunda. Tek bir CD alma amacım var fazla param yok. Red Dead Redemption veya GTA 5 almayı düşünüyorum. GTA Online artık PS Plus gerektirmediğinden GTA 5 almak istedim hem hikaye hem Online oynarım diye. Fakat Red Dead Redemption 2 oyununun iyi olduğunu ve uzun olduğunu biliyorum. Siz hangisini önerirsiniz?
Gta 5 hikayesi kötü bir oyun. Bir kere bitirirsin birdaha bakmazsın. Ayrıca açık dünya var diyoruz tamam okay ama bu açık dünya sadece silahla kaos çıkarmaktan ibaret. Etkileşime girecek hiçbir npc(fahişeler hariç) yok. Dükkanlar desen dövme berber gibi şeyler var. Fakat online'i yüzlerce saat oynarsın. RDR2 ise bitirince açık dünyada gezip belki bir kere daha başlayıp maks 200 saat civarı oynarsın. Ama RDR2 en iyi oyun diyolar diye başlayıp çok sıkıcı diye bırakan çok kişi var.

RDR2 bitirdikten sonra sırf easter egglerin hepsini bulmak için 20 saat daha oynamışımdır oyunu.

RDR2 aldım zaten.

Sakin bir oyun seviyorsanız, genellikle tek kişi oynuyorsanız, kafa dağıtmak için tek kişilik oyunda etrafı bile gezebilirim diyorsanız RDR2.

Aksiyon severim, hareket severim, arkadaşlarımla girerim soygun yapar yarışlar yaparım derseniz GTA 5.

Ayrıca hareketli oyun seviyorsanız RDR size pek de uymayabilir. Uyarmak istedim :) kendim de oynadım RDR2'yi fakat sıkıldım ve bıraktım.

Hocam siz kafa dağıtmak için yazmışsınız da ben oyunda görevden göreve geçtim aksiyonu bol geldi şu an ortalardayım. Göreve giderken yolda çıkan random encounterları yaptım arada o kadar bir de sıkılınca adam öldürdüm. Relax oyun evet ama aksiyonuda iyidir. Şu an Honor diplerde kasacağım sonradan.

Son düzenleme:
Hocam siz kafa dağıtmak için yazmışsınız da ben oyunda görevden göreve geçtim aksiyonu bol geldi şu an ortalardayım. Göreve giderken yolda çıkan random encounterları yaptım arada o kadar bir de sıkılınca adam öldürdüm. Relax oyun evet ama aksiyonuda iyidir. Şu an Honor diplerde kasacağım sonradan.
Oyunun ilerleyen görevlerinde bolca "şeref" kasma seçenekleri oluyor. Pek takılmayın şerefe.
Genede doğal yollarla kasmanın yoluda herkese selam vermek yada balık tutup, salmak en kolay. Saint Denis'e gidip her gördüğünüz insana selam verseniz yarım saatte son seviye şerefli olursunuz. Ayrıca Chapter 6'ya kadar şeref barı en üste çıkmıyor.

Oyunun ilerleyen görevlerinde bolca "şeref" kasma seçenekleri oluyor. Pek takılmayın şerefe.
Gene de doğal yollarla kasmanın yoluda herkese selam vermek ya da balık tutup, salmak en kolay. Saint Denis'e gidip her gördüğünüz insana selam verseniz yarım saatte son seviye şerefli olursunuz. Ayrıca chapter 6'ya kadar şeref barı en üste çıkmıyor.

Ben biraz şerefsiz bir kovboyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı