RDR2 vs Hogwarts Legacy

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dünyanın en iyi oyunu(!) olan RDR2 yine çakmış.
Bu arada gerçekten NPC'lerin tepkisizliği ve hiçbir şey olmamış gibi eşyaların yoktan tekrar var olması çok komik olmuş. Bir ARPG oyununda bunlar dikkat edilmesi gereken detaylar bence.

Bence çıkan her oyunu RDR2 ile kıyaslamak biraz diğer oyunlara haksızlık. Yıllardır bu işin içinde olup yüksek prodüksiyonlu işler çıkartan firmalar bile (EA, Ubisoft vs. örnek verilebilir) RDR2 kadar iyi bir iş çıkaramıyorken Avalanche Soft'un yaptıkları ilk gerçek büyük bütçeli işte RDR2 ile kıyaslamak pek adil değil bence.

Sonuç olarak Hogwarts daha iyi (şaka ya).

Bence direkt olarak farklı serideki oyunların karşılaştırılması saçma, çünkü evrenler cidden çok farklılık gösteriyor. Mesela Harry Potter evrenini seven birisi RDR2'yi sevmeyebilir, tamamiyle öznel kalıyor o sebepten ötürü genelde hiç bir oyunu kıyaslamıyorum.

RDR 2 sevmiyorum ama RDR 2'yi geçemez.

Oyunda sadece bu kadar mı büyü var? Sectumsempra(Kara büyü) yok mu? Bolca büyü var çünkü bu evrende.
Büyü çeşitliliği açısından büyük hayal kırıklığı gerçekten, temel amacı büyücülük olmayan Elden Ring'de bile bunun 3 katı büyü çeşidi var :D

Büyü çeşitliliği açısından büyük hayal kırıklığı gerçekten, temel amacı büyücülük olmayan Elden Ring'de bile bunun 3 katı büyü çeşidi var :D
Hiç bakmadım oynanış videolarına. Bugün de içimden acaba alsam mı geçiyordu. Zaten dizisi, filmi, evreni olan bir yapımı oyuna uyarladıklarında hayal kırıklığı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı