RDR2 vs Minecraft

Bu senin oyun zevkine bağlı hikayeli oyunlar seni sarıyor ise RDR tabii ki bu kişisel tercih ama RDR alman daha iyi olur.

Minecraft devam eder sürekli. Bitmez. RDR biter. Ama tabii ki de RDR keyif verecek.

Fakat RDR'yi almadan önce oynanış videolarına bir bakın bence spoiler sorunu yoksa. Herkese hitap eden bir oynanışı yok. Bazı kişilere, özellikle aksiyon severlere çok yavaş geliyor.

Kendimden biliyorum 3. bölümün yarısında bıraktım oyunu. Fakat bu da bir gerçek ki oyun dünyasının en büyük yapımlarından kendisi.

Kısacası eğer aksiyon seviyor, hareket isterseniz Minecraft; BedWars gibi rekabetçi modlarıyla daha önde. Ama eğer ki görsel deneyim, rahatlama, hikaye isterseniz RDR2 daha iyi olacaktır.

Minecraft ile ne yapacaksın ona bağlı Hypixel falan güzel ama bir süre sonra sıkıyor beni eğer sunucuda oynamayacaksan alma sakın gereksiz onun dışında RDR2 hiç oynamadım sana kalmış.

Elimde hikayeli olarak GTA 5 Resident Evil 5 God of War 3 var. Ama PlayStation 3'te.

RDR2 oynamasını bilene en iyi oyundur. Minecraftta sınırsız dünya var o zaman hikayeli bütün oyunlar çöp kafasını anlamadım, dünyanın en iyi oyunları CS2 ve Valorant o zaman sonuçta her maç farklı. Eğer "hadi çatışma olsun" kafasındaysan belki sevmeyebilirsin bilmiyorum. İş kafada bitiyor, bana göre mükemmel bir oyun sana göre sıkıcı.
Türkçe yamanı kur o mükemmel RDR2 dünyasında saatlerini geçir oyunun değerini anladıktan sonra bitsin istemiyorsun en küçük yan görevlere, yolda önünde olan rastgele olaylara bile dikkat ediyorsun. GTA 6 nasıl olur bilmem ama bugünün en iyi oyunu RDR2'dir.

Herkes RDR2'yi övüp Minecraft'ı gömmüş. RDR2'yi hiç oynamadım ama bildiğim, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla asla kötü diyemem. Hatta hiç oynamama rağmen bence bir başyapıttır. Ama Minecraft'ta kaliteli bir oyun. Yani dışarıdan bakılınca kimine göre çocuk oyunu olabilir kimine göre gayet iyi bir oyun olabilir ona lafım yok. Soruna gelecek olursak efsane hikayeye sahip oynayıp bitirebileceğin bir oyun istiyorsan RDR2 al derim ama istediğin zaman açıp oynayabileceğin bir oyun oynamak istiyorsan Minecraft al derim. RDR2 de de istediğin zaman oynayabilirsin ama hikaye bitiyor bittikten sonraysa sadece serbest şeyler yapıyorsun diye biliyorum. Minecraft ona göre daha uzun süre oynayabileceğin bir oyun.

Minecraftı daha önceden almışım, RDR2 aldım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı