RDR2 vs Rust

Birbirinden tamamen alakasız iki tür. İkisinden zevk alabilirseniz zaten zevk verdiği yönleri farklı olacak. Arkadaşlarınızla beraber bir şeyler kurup gelişmeyi seviyorsanız Rust, devasa bir oyundaki bir karakterin hayat hikayesine ortak olmak istiyorsanız RDR2.
 
Güzel bir ekibin, arkadaş grubun varsa Rust iyi bir alternatif, eğlenceli oluyor, özellikle hayatta kalma oyunları seviyorsan. Ama bence RDR2 genel olarak daha iyi bir oyun. Oyunda at sürmek istemediğin zamanlarda alternatif ulaşım imkanları var(tren, at arabası ile direkt hızlı gidiş, ana kamptan veya ıssız bir yerde çadır kurup oradan hızlı yolculuk ve son olarak sinema moduna alıp işaretlediğin noktaya karakterin kendi kendine at sürmesi gibi). Hikaye, yan görevler, mapteki sürprizler vs derken bence oyun gayet güzel. Ama çok uzun süre aynı oyunu oynayamayan veya hikayeli oyunlardan sıkılan bir insansan tabii belli bir noktadan sonra eski motivasyonla oynamayabilirsin bu biraz da kişisel bir şey. 100 liraya gerçekten fazlasıyla değer bir oyundu, ben de zamdan önceki son indirimde almıştım.
 
Üst düzey canlı bir dünya yaratmışlar, bir sürü birbirinden güzel görev eklemişler, milyon tane detay eklemişler, teknik açıdan belki de en iyi oyunu yapmışlar, ama oyunun özeti at sür adam vur bounty kovala mı gerçekten? Peki. Rust ile RDR'yi karşılaştırmak da ayrı bir garip.
Her oyuncunun zevki aynı olmayabilir, sonuç olarak hikaye belli bir zaman ve olay örgüsünde geçiyor yani 1 şeye dayalı bir hikaye var, insanların bundan hoşlanmaması gayet normal, size garip geliyor olabilir, objektif düşünmemiz lazım. Online oyunun zevki ayrıdır, hikayeli oyunun zevki ayrıdır, kişiden kişiye değişir neyin gereksinim olduğu.
 
Teşekkürler arkadaşlar dusunceleriniz icin. RDR2 birkaç gun daha indirimi olsa almak isterdim ama yazmiyor. Arkadasla oynamak icin Rust almak istiyorum şu an.
 
Rust'ı arkadaşınla oynayacaksan gayet verimli ve eğlenceli olabilir, tek oynayacaksan alma. RDR2 ise tüm zamanların en iyi 3 veya 5 oyunundan biri. Herkesin deneyimlemesi gereken ama herkese hitap edecek diyeceğim bir oyun değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı