RDR2 vs Undertale

10 yıllık oyun bilginiz çöp çıktı diyebilirim RDR 2'yi anlayarak ve sinematikleri geçmeyerek oynarsanız ne kadar güzel bir hikayesi oldugunu ve abartıldığından daha fazla olduğunu anlarsınız.

Arkadaşın avatarına bakarsak böyle saçma sapan bir yorum yapacağını anlıyorsun. Animeci arkadaşlar severler böyle uyduruk JRPG'leri. Oyun zevklerini dikkate almaya değmez.

10 yıllık oyun bilginiz çöp çıktı diyebilirim RDR 2'yi anlayarak ve sinematikleri geçmeyerek oynarsanız ne kadar güzel bir hikayesi oldugunu ve abartıldığından daha fazla olduğunu anlarsınız.
bana çöp diyen senin tek bildiğin ve favori oyunun rdr2 olması daha acınası. RDR2 de 150 saatim var steam:raubasil bakabilirsin oyun bilgime vs.. rdr2 abartılıyor hikaye olarak ilk 50 ye girmiyor.

Arkadaşın avatarına bakarsak böyle saçma sapan bir yorum yapacağını anlıyorsun. Animeci arkadaşlar severler böyle uyduruk JRPG'leri. Oyun zevklerini dikkate almaya değmez.
profilim anime değil ayrıca isminden ne kadar bilgisiz biri olduğun belli oluyor. Ayrıca avatarı anime olupta en iyi olduğun şeyde bile sana fark koyacak birilerini tanıyorum. oyun zevkin muhtemelen rdr2 minecraft olan birisisin. tartışma konusunda muhtemelen seni argümansız bırakacağım. rdr2 abartılan bir oyundur hala.

Bana çöp diyen senin tek bildiğin ve favori oyunun RDR2 olması daha acınası. RDR2 de 150 saatim var Steam: Raubasil bakabilirsin oyun bilgime vs. RDR2 abartılıyor hikaye olarak ilk 50'ye girmiyor.

Profilim anime değil ayrıca isminden ne kadar bilgisiz biri olduğun belli oluyor. Ayrıca avatarı anime olup da en iyi olduğun şeyde bile sana fark koyacak birilerini tanıyorum. Oyun zevkin muhtemelen RDR2 Minecraft olan birisisin. Tartışma konusunda muhtemelen seni argümansız bırakacağım. RDR2 abartılan bir oyundur hala.

RDR2'nin abartıldığını düşünüyorsan ne anlamda abartılıyor açıkla bakalım 1200 saatim var platinledim oyunu hala açar oynarım denk gelmediğim şeyler olur açık dünyada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı