RDR2 Xbox kontroller ile Dead Eye işaretleme yapılamıyor

ugurbaba10

Hectopat
Xbox Series X'im var. RDR2'de de chapter 4 geldim. Dead Eye çözemedim işaret atmıyor. Ne yaptıysam işaretlemedi. Yapabilen var mı? Kontroller ile hangi tuşlara basmam lazım. Oysa bütün tuşları da denedim. Yardımınız lazım.

Xbox Series X'im var. RDR2'de de chapter 4 geldim. Dead Eye çözemedim işaret atmıyor. Ne yaptıysam işaretlemedi. Yapabilen var mı? Kontroller ile hangi tuşlara basmam lazım. Oysa bütün tuşları da denedim. Yardımınız lazım.
Bir tuşa basmanız gerekmiyor düşmanın üzerine gelince otomatik işaretlenmesi lazım zaten

To use Dead Eye in RDR2, just click down on the right analog stick while you're aiming - this will slow down time and allow you to target enemies with a red X. Depending on what stage of Dead Eye you've unlocked, you can tag multiple enemies before firing, line-up headshots, and eventually pick out vital organs to blast. Bir siteden buldum bu yazıyı. Oyun zaten öğretiyor unutmuşsunuz sanırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı