RDR2 yan görevler ne kadar önemli?

  • Konuyu başlatan Itx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 931

Itx

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
491
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RDR2'yi geçte olsa oynama fırsatım oldu, tabii çıktığından beri övüldüğü için "hemen bitireyim de dedikleri kadar varmıymış" düşüncesiyle dümdüz ana görevlere yöneldim. Böyle yapınca oyun beklediğim keyfi vermedi, anlatıldığı kadar etkilemedi beni. Bu durumu arkadaşıma anlattığımda "yan görevler etki ediyor, onları yapsaydın keşke" dedi. Cidden yan görevler o kadar etki ediyor mu? Sıfırdan bütün görevleri yaparak bitirsem daha fazla keyif alır mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bro birkaç görev yap zevk alırsan devam edersin almazsan salarsın. O kadar mühim bir mevzu değil. Ama etrafta dolaş o iş bayağı zevk verebilir yorgun anında özellikle gamepad ile oynuyorsan.
 
Doğru dürüst yan görev yok. Görevleri bitirmeden sonraki chapter'a gecemezsin zaten. Oyun sonuna da sadece iyi kovboy mu kötü kovboy mu olduğun etki ediyor ama o etki öyle çok değişken değil.
 
RDR2’nin ana görevleri ve ana senaryosunun ilk %80’lik bölümü gerçekten sıkıcı. Oyunun asıl kalitesi ve keyfi etrafta dolanıp dünyayı keşfederken anlaşılıyor.

Yan görevler de kesinlikle ana hikayeden çok daha iyi. Arthur’un karakter gelişiminin çok önemli bir kısmı yan görevlerde. Ama sayıları biraz az maalesef.
 
Teşekkür ederim cevaplarınız için . Oyunun sonunun çok değişmediğini biliyorum, benim kastettiğim "oyundan aldığım zevki etkiler mi?" idi. Cevaplarınızdan yola çıkarak tekrar başlamamaya karar verdim. İnsanların hikayesinden çok açık dünyasını sevdiğini anladım oyunu oynarken. Belki ilerde açık dünyayla daha fazla uğraşmak istersem tekrar başlarım ancak bana 1 haftalık oynanış şimdilik yetti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı