RDR2 yan hesabımdaki save'yi ana hesabımdaki oyuna atmak istiyorum. Başka bir hesabımda %25 kadar hikayeyi bitirdim. Onu ana hesabıma nasıl uygulayabilirim? Oyuna girdim, yeni save başlatıyor.
Onu siz anlayacaksınız. İçindeki saveleri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın USER ID'sine kopyalayın.
Hangi USER ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.
Onu siz anlayacaksınız. İçindeki Save'leri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi Save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın user ID'sine kopyalayın.
Hangi user ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.
Onu siz anlayacaksınız. İçindeki Save'leri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi Save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın user ID'sine kopyalayın.
Hangi user ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.