RDR2 yer detayları bulanık

LawbringerGaming

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. RDR2 yüksek ayarlarda oynuyorum ama Ultra ayarlarda bile oynasam yer detayları bulanık oluyor. İnternette çözümünü bulamadım. NVIDIA ayarlarım ise varsayılan hiç dokunmadım. Çözümünü bilen var mı? Donanımsal bir sorun mu yoksa?
Sistem özelliklerim:
i3 10100F
GTX 1650
16 GB RAM 3000 MHz
H410M-A Pro

Merhaba. RDR2 yüksek ayarlarda oynuyorum ama Ultra ayarlarda bile oynasam yer detayları bulanık oluyor. İnternette çözümünü bulamadım. NVIDIA ayarlarım ise varsayılan hiç dokunmadım. Çözümünü bilen var mı? Donanımsal bir sorun mu yoksa?
Sistem özelliklerim:
i3 10100F.
GTX 1650.
16 GB RAM 3000 MHz.
H410M-A Pro.

Taa bulanıklığını ortanın bir tık üstünde arttırın(çok arttırırsanız görüntü çok net olur az olursa da bulanık olur.)Bunun dışında oyunu PS'den port ederken 4K bazlı port etmişler o yüzden oyun havası biraz bulanık gözüküyor 2K'da bile.

Taa bulanıklığını ortanın bir tık üstünde arttırın(çok arttırırsanız görüntü çok net olur az olursa da bulanık olur.)Bunun dışında oyunu PS'den port ederken 4K bazlı port etmişler o yüzden oyun havası biraz bulanık gözüküyor 2K'da bile.
TAA kenar yumuşatma ayarı değil mi ? Yer detayıyla alakası nedir ?

Bunlara ek olarak Anisotropic filtering x16'ya kadar çekin FXAA ve performanstan biraz feragat edip MSAA ayarını etkinleştirebilirsin.
TAA kenar yumuşatma ayarı değil mi ? Yer detayıyla alakası nedir ?
Sadece o amaçlı değil TAA ayarı oyundaki objelerin keskin kısımlarına reflection ayarı uygular böylece cisimler daha parlak ve daha keskin görülür yani noktacık sayısı artırılır model daha parlak(keskin) gözükür. Oyunun yarısından sonra aktif ettim baya fark etmişti benim için

Ekran kartı D6 modeliyse aşağıdaki grafik ayarlarını uygula, netlik ve performans için birebir. Aşağı yukarı taş patlasa 5 FPS falan oynar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı