Çözüldü RDR2'de 7500F sistem 30-40 FPS alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Oyunu 50 saat kadar oynadıktan sonra grafik ayarlarıyla oynamaya başladım ve R5 7500F, RTX 3060 sistemde 75-90 FPS'den 30-40 FPS'e kadar düştüm. Resmen kasıyor. Ayarları eski haline getirmeye çalıştım ama olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?

Çözüm
Sistem bileşenleriniz kaldırır mı tam bir bilgim yok ama bütün ayarlar Ultra olduğu için olabilir mi acaba sistem sıcaklığını kontrol ediyor musunuz?

Dediğim gibi 50 saat boyunca 75-90 FPS olarak oynadım. Ekran kartı sabit olarak 70 dereceydi.
Eğer dediğiniz olmazsa ayarları sıfırlamayı deneyeceğim.

@Şekerdem @Literarycrawl Dediklerinizi denedim ama olmadı. Görüntü ayarlarını sıfırlayıp denediğimde maximum 60 fps almayı başarabildim.

DLSS'i kalite modunda çalıştırınca sorunum düzeldi.

NVIDIA App'den optimize et.

Pencereliden Tam ekrana geçin, uygulamadan optimize ettikten sonra dikey senkronizasyonu kapatmayı deneyin.

Sistem bileşenleriniz kaldırır mı tam bi bilgim yok ama bütün ayarlar ultra olduğu için olabilir mi acaba sistem sıcaklığını kontrol ediyor musunuz?

Sistem bileşenleriniz kaldırır mı tam bir bilgim yok ama bütün ayarlar Ultra olduğu için olabilir mi acaba sistem sıcaklığını kontrol ediyor musunuz?

Dediğim gibi 50 saat boyunca 75-90 FPS olarak oynadım. Ekran kartı sabit olarak 70 dereceydi.
Eğer dediğiniz olmazsa ayarları sıfırlamayı deneyeceğim.

@Şekerdem @Literarycrawl Dediklerinizi denedim ama olmadı. Görüntü ayarlarını sıfırlayıp denediğimde maximum 60 fps almayı başarabildim.

DLSS'i kalite modunda çalıştırınca sorunum düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…