RTX 3050 sistem BF6'da 30-40 FPS alıyor

Evet daha erken erişim bile değil açık beta.

Düzeltirler muhtemelen ama sende çalışan ayar bende nasıl çalışmıyor anlamadım.

İşlemciniz nedir? Ayrıca performanslar çok dengesiz örnek verirsem aynı ayarlarda ilk maç 90 FPS alırken 2. maç aynı haritada 100 120 çıkabiliyor. 8 GB VRAM olanlar zaten Ultra oynayabilir ekran kartından bağımsız söylüyorum ancak 6 GB VRAM olanlar tekrar dediğim gibi orta ayarlarda akıcı oynaması gerekiyor zaten oyun minimum 6 GB VRAM istiyor. Umarım düzlince orta ayarlarda oynatır.

İşlemciniz nedir? Ayrıca performanslar çok dengesiz örnek verirsem aynı ayarlarda ilk maç 90 FPS alırken 2. maç aynı haritada 100 120 çıkabiliyor. 8 GB VRAM olanlar zaten Ultra oynayabilir ekran kartından bağımsız söylüyorum ancak 6 GB VRAM olanlar tekrar dediğim gibi orta ayarlarda akıcı oynaması gerekiyor zaten oyun minimum 6 GB VRAM istiyor. Umarım düzlince orta ayarlarda oynatır.
Ryzen 7 7435HS işlemcim. Az önce girdim ve FPS çok düşük. VRAM sıkıntı yaratıyor olabilir ama 40 FPS oynuyorum resmen.

Aynı VRAM sahibiz 40 FPS Low ayarlarda bir hayli düşük geldi bana bende Intel i513500 h var işlemcilerin performasnı konusunda pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı