Çözüldü RDR2'de activation required hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

nuvola

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
GİGABYTE RTX 3060 12GB
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 1600
Dün kardeşimin odasındaki PC'yi kendi odama taşıdım ve normalde direkt modemden Ethernet ile bağlı olan PC'yi kendi odamdaki menzil genişleticinin Ethernet girişiyle PC'ye bağladım. Oyunun daha hızlı inmesi açısından kardeşimin odasındaydı, oyunu indirdim ve geri kendi odama taşıdım. Sonra oyunu açtım ve activation required hatası aldım oyunu yeniden başlat falan diyor yapıyorum olmuyor bir sürü şey denedim VPN açmaya çalıştım o da olmadı sanırım internette bir sorun var çünkü 120 GB oyunu silip baştan bile yükledim sorun çözülmedi daha önceden Ethernet girişiyle bağlıyken RDR2'yi sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Rockstar Games'ten de ekteki hatayı alıyorum bazen.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-12_122217205.png
    resim_2023-06-12_122217205.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 66
Çözüm
Aslında büyük oranda çözüyor bu sorunu reset atmak. Modeminizi kapatıp 10-15sn sonra yeniden açın, eğer hala çözülmediyse sorununuz çok farklı.

Ne olabilir?

Asla çözüm bulamıyorum sanırım buraya kadarmış.

Allahıma bin şükür çözümü buldum bu DNS ayarlama falan ilk defa işe yaradı Hint bir adam çözmüş bunu yaptım oldu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Rockstar Launcher'e e posta ve şifren ile gir. Ayarlardan hesap ayarları var. Local hesabı sil gibi bir seçenek var ona bas. Otomatikmen giriş yerine atıyor tekrar gir steam ile gir tuşuna bas olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı