Chapter 1 arabın tekerleği çıktıkğından önce sinematiğin sonunda 58'e düşmüştü. Bu sahne ağır bir sahne miydi(sahne tren soygunundan sonraki sahnelerden).VE RDR 2 için bu sahnede 58fps güzel mi
sahne aşağıdaki
Chapter 1 arabın tekerleği çıktıkğından önce sinematiğin sonunda 58'e düşmüştü. Bu sahne ağır bir sahne miydi(sahne tren soygunundan sonraki sahnelerden).VE RDR 2 için bu sahnede 58FPS güzel mi?
Sahne aşağıdaki
büyük ihtimal shader cache yüklemesi yüzünden oldu şimdi tekrar denedim sahneyi 60 ın altına düşmedi 60 ın altına düşünce kasma hissiyatı olduğu için sorun ediyorum
büyük ihtimal shader cache yüklemesi yüzünden oldu şimdi tekrar denedim sahneyi 60 ın altına düşmedi 60 ın altına düşünce kasma hissiyatı olduğu için sorun ediyorum
Ben laptoptan oynuyorum.Bu fpslerde kasma hissiyatı yaşamadım hiç.Kardeşim god of war oynadığında 35-40 fps aldığında sanki 20-25 te oynuyor hissiyatı veriyordu onda.
Ben Nvidia Overlay kullanmadım hiç.Genelde msı afterburner kullanıyorum.Yanlış gösterip göstermediğine dair belli bir bilgiye dahip değilim maalesef.Siz deneyimlediyseniz doğrudur.