RDR2’de ara sahnelerde FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Tugraa_1

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
1TB SSD
Ekran kartı
RTX 4070M
İşlemci
Ryzen 7 8845HS
Chapter 1 arabın tekerleği çıktıkğından önce sinematiğin sonunda 58'e düşmüştü. Bu sahne ağır bir sahne miydi(sahne tren soygunundan sonraki sahnelerden).VE RDR 2 için bu sahnede 58fps güzel mi
sahne aşağıdaki

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-06 142315.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-06 142315.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Chapter 1 arabın tekerleği çıktıkğından önce sinematiğin sonunda 58'e düşmüştü. Bu sahne ağır bir sahne miydi(sahne tren soygunundan sonraki sahnelerden).VE RDR 2 için bu sahnede 58FPS güzel mi?
Sahne aşağıdaki

Bende de bu sahnede bayağı FPS düşmüştü. Sonraki bölümlerde düzeliyor.

Bende 30-40 FPS arası düştü bu nedenle donanım ile ilgili bir sorun var sandım. Sizde kaç FPS düştü acaba?

35-40 tan 18-22'ye düşmüştü. Oyunu hep FSR kapalı oynadım.chapter 4 teyim.Yüksek ayarlar bir iki ayarı v ram yetmediğinden açamıyorum.

35-40 tan 18-22'ye düşmüştü. Oyunu hep FSR kapalı oynadım.chapter 4 teyim.Yüksek ayarlar bir iki ayarı v ram yetmediğinden açamıyorum.
Textures ultrada

Textures ultrada
büyük ihtimal shader cache yüklemesi yüzünden oldu şimdi tekrar denedim sahneyi 60 ın altına düşmedi 60 ın altına düşünce kasma hissiyatı olduğu için sorun ediyorum

büyük ihtimal shader cache yüklemesi yüzünden oldu şimdi tekrar denedim sahneyi 60 ın altına düşmedi 60 ın altına düşünce kasma hissiyatı olduğu için sorun ediyorum
Ben laptoptan oynuyorum.Bu fpslerde kasma hissiyatı yaşamadım hiç.Kardeşim god of war oynadığında 35-40 fps aldığında sanki 20-25 te oynuyor hissiyatı veriyordu onda.

Ben laptoptan oynuyorum.Bu fpslerde kasma hissiyatı yaşamadım hiç.Kardeşim god of war oynadığında 35-40 fps aldığında sanki 20-25 te oynuyor
şimdi test ettim ve tekrar denedim 33 e fpse kadar indi ara sahnede sonra yine denedim 100fps oldu

Sorunu çözdüm nvida overlay yanlış gösteriyormuş msi afterbunner ile test ettim düşme olmadi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı