RDR2'de Arthur'la alakalı daha farklı senaryo olan save var mı?

omrkahveci

Femtopat
Daha fazla  
RDR2 Arthur Morgan'ın daha ölmediği ve iyi bir birikimi olan save arıyorum nerede bulabilirim?
Oyunu iki kere bitirdim şimdi kafa dağıtmak için tekrar yüklüyorum, yaşadığı iyi bir save dosyasını nereden bulabilirim?

RDR2 Arthur Morgan'ın daha ölmediği ve iyi bir birikimi olan save arıyorum nerede bulabilirim?
Oyunu iki kere bitirdim şimdi kafa dağıtmak için tekrar yüklüyorum, yaşadığı iyi bir save dosyasını nereden bulabilirim?
İyi olmasına gerek yok, bir tane C2 savesi bulun. (C1 oynamaya üşenirseniz) Trainer kurup parayı oradan atın.
-
trainer için gereken scripthook:

trainer kurma işi nasıl oluyor peki hocam
Kurulum link içinde anlatılmış, Script Hook kurup oyun dizinine atın içindeki dosyayı. Aynısını trainer dosyası için de yapın.
İngilizceniz zayıf ise Türkçe translate de var trainer için:

Trainer kurma işi nasıl oluyor peki hocam?
Hocam son durum nedir?

Son düzenleme:
Kurulum link içinde anlatılmış, script hook kurup oyun dizinine atın. Aynısını trainer dosyası için de yapın.

Teşekkür ederim oyunun yüklemesi bitince denerim teşekkürler tekrardan.

Kurulum link içinde anlatılmış, script hook kurup oyun dizinine atın içindeki dosyayı. Aynısını trainer dosyası için de yapın.
İngilizceniz zayıf ise Türkçe translate de var trainer için:

Hocam son durum nedir?

Konunun takipçisi olduğunuz için teşekkürler. Yüklemenin bitmesine 35 GB kaldı. Malum TR altyapısı internet biraz yavaş kalıyor.

İşlem bittiğinde çözüm olarak işaretlemek aklımda hocam bildirim gelir size de zaten. İyi geceler.

Teşekkür ederim oyunun yüklemesi bitince denerim teşekkürler tekrardan.

Konunun takipçisi olduğunuz için teşekkürler. Yüklemenin bitmesine 35 GB kaldı. Malum TR altyapısı internet biraz yavaş kalıyor.
Tamamdır, kurulduktan sonra sorun olursa yardım ederim.

Başaramadım: I

Kendi oyunum kaldığım yerde duruyor ama bu Chat Engine benzeri şeyi kuramadım.
Script Hook mu?

Attığım linki indirin, .dll dosyası var. onu oyun dizinine atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı