RDR2'de ayarlar değişmiyor

Tacp

Hectopat
Daha fazla  
Grafik ayarlarını değiştirdiğim zaman ekran donuyor ve asla geri gelmiyor. FSR'ı açamıyorum, değiştir tuşuna bastığım zaman ekran donuyor.

Şu yolu izleyin, Belgeler/Rockstar Games/Rdr2/Settings klasörüne sağ tıklayıp Salt okunur seçeneğini kaldırın.

O sonradan olur. Ayarları değiştirdikten hemen sonra alt+tab yap ve Settings klasörünü salt okunur yap. Bu sefer kutucukta + olsun. O zaman ayarlar senin yaptığın gibi kalır. Sen ne zaman kurcalasan o tik kalkar. Ve tekrar sıfırlanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri yaptıktan sonra oldu. Bu sefer de oyundan attı. Ama sadece FSR 2.0'ı açtığım için attı. Onun dışında diğer ayarlarda bir sorun yok.

O sonradan olur. Ayarları değiştirdikten hemen sonra Alt+Tab yap ve Settings klasörünü salt okunur yap. Bu sefer kutucukta + olsun. O zaman ayarlar senin yaptığın gibi kalır. Sen ne zaman kurcalasan o tik kalkar. Ve tekrar sıfırlanır.

Grafik ayarlarını değiştirdiğim zaman ekran donuyor ve asla geri gelmiyor. FSR'ı açamıyorum, değiştir tuşuna bastığım zaman ekran donuyor.
Hocam öncelikle iyi akşamlar. Konuda okuduğum kısımda anlamadığım noktalar var, onları sormam lazım öncelikle:
  • Oyunda FSR mı açmak istiyorsunuz?
  • Sistem özellikleriniz nedir?
  • Oyunu hangi ayarlarda oynamaya çalışıyorsunuz?
Bunlara açıklık getirilirse daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı