RDR2'de boynuzlu mus bulamıyorum

Hocam o giysi için şunlar lazım:
Şapka: 2 adet kusursuz çakal derisi
Ceket: 2 adet kusursuz puma derisi 1 adet kusursuz siyah ayı derisi
Yelek: 1 adet kusursuz kurt derisi 1 adet kusursuz panter derisi
Tozluk: 1 adet kusursuz mus derisi
Eldiven: 1 adet kusursuz rakun derisi
Hocam gerçekten mi? bu çeviriyi yapanı bulucağım, çok teşekkürler Allah sizden razı olsun.

Tamamdır hocam, çok teşekkürler vallahi kaç saattir boşa uğraşıyormuşum. Kafa ütülüyorum, özür diliyorum.
Siz mus'u nasıl buldunuz yahu, sabahtan beri uğraşıyorum, toplam 2 tane gördüm, ikiside 1 yıldız.
Rica ederim hocam ne demek. Hocam valla tamamen şans eseri. 2 adet konum var. Annesburg'un kuzeyindeki yol ve Beyaz Arap Atı bulduğumuz yer. Oradan buldum. Kusursuz için de şans gerekiyor da vurduğunuz tüfek önemli. Express mermi kullanın ve her zaman kafasından vurun.

Rica ederim hocam ne demek. Hocam vallahi tamamen şans eseri. 2 adet konum var. Annesburg'un kuzeyindeki yol ve Beyaz Arap atı bulduğumuz yer. Oradan buldum. Kusursuz için de şans gerekiyor da vurduğunuz tüfek önemli. Express mermi kullanın ve her zaman kafasından vurun.

Hocam vallahi silah işi hepsinden var, ama yok yahu öğlen 3'ten beri arıyorum, Annesburg'un kuzeyinde de 1 yıldız çıktı, öldürdüm, 3-5 gece uyudum uyandım gene yoktu, şimdi baktım gene yok, şimdi Arap atını bulduğumuz yani Lake Isabella'ya gidiyorum.

Hocam vallahi silah işi hepsinden var, ama yok yahu öğlen 3'ten beri arıyorum, Annesburg'un kuzeyinde de 1 yıldız çıktı, öldürdüm, 3-5 gece uyudum uyandım gene yoktu, şimdi baktım gene yok, şimdi Arap atını bulduğumuz yani Lake Isabella'ya gidiyorum.
Hocam taktiği şu şekilde spawnlamanın. Az uzak bir yere kamp kuruyorsunuz ve atıyorum akşamsa sabah veya sabahsa akşam yapıyorsunuz. 1 kez yeterli. Sonra yine aramaya çalışın. Spawnlanması lazım.

Hocam taktiği şu şekilde spawnlamanın. Az uzak bir yere kamp kuruyorsunuz ve atıyorum akşamsa sabah veya sabahsa akşam yapıyorsunuz. 1 kez yeterli. Sonra yine aramaya çalışın. Spawnlanması lazım.
Hocam yapıyorum taktiği, burada da yok kafayı yiyeceğim.

Hocam 18 saat uyudum gene yok ya, oyunun kasıtlı olarak yaptığına inanmaya başladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı