RDR2'de boynuzlu mus bulamıyorum

Hocam gerçekten mi? bu çeviriyi yapanı bulucağım, çok teşekkürler Allah sizden razı olsun.

Hocam fandom ve IGN'de yazıyor ben de size Türkçeye çeviriyorum.

Tamamdır hocam, çok teşekkürler vallahi kaç saattir boşa uğraşıyormuşum. Kafa ütülüyorum, özür diliyorum.
Siz mus'u nasıl buldunuz yahu, sabahtan beri uğraşıyorum, toplam 2 tane gördüm, ikiside 1 yıldız.

Rica ederim hocam ne demek. Hocam valla tamamen şans eseri. 2 adet konum var. Annesburg'un kuzeyindeki yol ve Beyaz Arap Atı bulduğumuz yer. Oradan buldum. Kusursuz için de şans gerekiyor da vurduğunuz tüfek önemli. Express mermi kullanın ve her zaman kafasından vurun.

Hocam vallahi silah işi hepsinden var, ama yok yahu öğlen 3'ten beri arıyorum, Annesburg'un kuzeyinde de 1 yıldız çıktı, öldürdüm, 3-5 gece uyudum uyandım gene yoktu, şimdi baktım gene yok, şimdi Arap atını bulduğumuz yani Lake Isabella'ya gidiyorum.

Hocam taktiği şu şekilde spawnlamanın. Az uzak bir yere kamp kuruyorsunuz ve atıyorum akşamsa sabah veya sabahsa akşam yapıyorsunuz. 1 kez yeterli. Sonra yine aramaya çalışın. Spawnlanması lazım.

Hocam taktiği şu şekilde spawnlamanın. Az uzak bir yere kamp kuruyorsunuz ve atıyorum akşamsa sabah veya sabahsa akşam yapıyorsunuz. 1 kez yeterli. Sonra yine aramaya çalışın. Spawnlanması lazım.
Hocam yapıyorum taktiği, burada da yok kafayı yiyeceğim.

Hocam 18 saat uyudum gene yok ya, oyunun kasıtlı olarak yaptığına inanmaya başladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…