RDR2'de DLSS sürümü nasıl güncellenebilir?

Seemih

Decapat
Daha fazla  
RDR2 eski DLSS sürümünü kullanıyor. YouTube üzerinden izlediğim karşılaştırmalarda yeni sürümle eski sürüm arasında fark olduğu bariz bir şekilde belli oluyor. Yok mu bunun bir yolu? NVIDIA DLSS DLL 3.7.20 Download bu linkten indirdiğim son sürümü atıyorum ama Rockstar Launcher galiba her seferinde oyunu otomatik olarak tarayıp eski DLSS'i tekrar indiriyormuş.

RDR2 eski DLSS sürümünü kullanıyor. YouTube üzerinden izlediğim karşılaştırmalarda yeni sürümle eski sürüm arasında fark olduğu bariz bir şekilde belli oluyor. Yok mu bunun bir yolu? NVIDIA DLSS DLL 3.7.20 Download bu linkten indirdiğim son sürümü atıyorum ama Rockstar Launcher galiba her seferinde oyunu otomatik olarak tarayıp eski DLSS'i tekrar indiriyormuş.
Vulkan ayarını DX12 yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

Denedim ama değişti mi anlayamadım siz öyle mi yapmıştınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video karşıma çıkmıştı adam öyle demişti. Bir izleyin isterseniz.

Nasıl çözdünüz?

Şu an bende öyle kullanıyorum.

DLSS'i güncelleyebildiniz mi peki?

NVIDIA DLSS DLL 3.8.10 Download bu linkten en güncel sürümü indir oyun dosyasından değiştir. Ben bir fark göremedim gibi her türlü DLSS görüntüyü bozuyor maalesef o yüzden DLSS kapalı bitirdim ve tekrar açınca hiç oynayamadım bozduğu çok belli oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı