RDR2'de ekran bazen kırmızı oluyor

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle izah edeyim, oyunda dolaşırken bazen tehlike olmuş gibi saniyelik tehlike sezdiren bir ses ile kırmızı ekran olup gidiyor. Bu nedir?
Canımız falan azaldığı için mi acaba?

Büyük ihtimalle arandığın için ödül avcıları peşinde ondan dolayı. Oyunu oynayalı bayağı oldu ekran resmi atma şansınız var mı?

Şöyle izah edeyim, oyunda dolaşırken bazen tehlike olmuş gibi saniyelik tehlike sezdiren bir ses ile kırmızı ekran olup gidiyor. Bu nedir?
Canımız falan azaldığı için mi acaba?

Belli ki o bölgede suç işlemişsiniz. Aradan belirli bir süre geçmesi lazım veya postaneden başınıza koyulan belirli bir ücreti ödemelisiniz.

Büyük ihtimalle arandığın için ödül avcıları peşinde ondan dolayı. Oyunu oynayalı bayağı oldu ekran resmi atma şansınız var mı?
ekran resmi atamayacağım kadar hızlı oluyor, anlık bi kırmızı ekran olup gidiyor, az önce beyaz arap atı yakalamak için kamp kurdum yeni uyandığımda yine anlık oldu ve kayboldu.
Belli ki o bölgede suç işlemişsiniz. Aradan belirli bir süre geçmesi lazım veya postaneden başınıza koyulan belirli bir ücreti ödemelisiniz.
Postane hangi konum hocam veya simgesi nedir?

Ekran resmi atamayacağım kadar hızlı oluyor, anlık bir kırmızı ekran olup gidiyor, az önce beyaz Arap atı yakalamak için kamp kurdum yeni uyandığımda yine anlık oldu ve kayboldu.

Postane hangi konum hocam veya simges.

Ekran resmi atamayacağım kadar hızlı oluyor, anlık bir kırmızı ekran olup gidiyor, az önce beyaz Arap atı yakalamak için kamp kurdum yeni uyandığımda yine anlık oldu ve kayboldu.

Postane hangi konum hocam veya simgesi nedir?

Arandığınız için peşinizdeler uyandığınızda anlık gelen kırmızı işarette size doğru geldiklerini gösteriyor postane simgeside zarf simgesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı