RDR2'de en iyi at nedir?

DorukErdogan

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi en iyi atı almak istiyorum. YouTube'dan 2-3 videoya baktım hepsi farklı atlar söylüyor. Şu an beyaz Arap atı kullanıyorum. Bazı videolar buell diye bir atın daha iyi olduğunu söylüyor. Ama o at 6. Chapter'da açılıyor. Şu an 2. chapterdeyim. En iyi atları; korkup üstünden atma, hız, varsa diğer önemli özelliklerine göre söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Başlıkta da yazdığı gibi en iyi atı almak istiyorum. YouTube'dan 2-3 videoya baktım hepsi farklı atlar söylüyor. Şu an beyaz Arap atı kullanıyorum. Bazı videolar buell diye bir atın daha iyi olduğunu söylüyor. Ama o at 6. Chapter'da açılıyor. Şu an 2. chapterdeyim. En iyi atları; korkup üstünden atma, hız, varsa diğer önemli özelliklerine göre söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Hocam chapter 4E kadar beyaz Arap atıyla idare edin bence chapter 4'te ahıra türkmen atı gelecek onun hızı iyi ve çok korkusuz bir at onu alabilirsiniz.

Arabian rose grey bay bence oyunun en iyisi.
Bulunduğu Yer: Blackwater At Satıcısı (Chapter 6'dan sonra alınabilir)
Hız: 7 (9'a kadar çıkabilir)
İvmelenme: 7 (9'a kadar çıkabilir)
Korku Direnci: Mükemmel
Dayanıklılık & Sağlık: Çok İyi
✅ Avantajları:

• Oyundaki en dengeli ve en iyi Arap atı.
  • Korku direnci en yüksek atlardan biri.
  • Çok hızlı ve çevik.
    ❌ Dezavantajları:
  • Sadece Chapter 6'da alınabilir.
  • En pahalı Arap atı (1250$ civarı).
CHAT GPT4 den alınma çünkü yazsam çok uzun sürer.

Chapter'lar ilerledikçe daha güçlü atlar açılıyor Haritanın en solundaki Lake gölünde sadece 1 kere spawn olan bembeyaz bir at vardı o en iyisi diye biliyorum

Hocam RDR2'yi 3 kere bitirmiş birisi olarak, kendi fikirlerim bir yana yapay zekaya da sordum cevap ektedir.
1742884011944.png

Ben de aynısını düşünmekteyim. Oyunda en hızlı at beyaz arap atıdır, Gazinin atını denemedim bilmiyorum fakat hız önemli olsa da en önemlisi cesarettir. Yırtıcı bir hayvan aniden saldırıya geçtiğinde atın sizi sırtından atıp bütün hızını kaçarken kullanması "hız" konusunun göreceli olduğunu size acı tebessüm ile gösteriyor. Arap atı hızlı hızlı olmasına da, kaçarken hızlı :D Yani 0.2 puan düşük olsun en cesur at olsun tarafındayım. Turkoman atı efsanedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı