giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır?
RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır?
Çözüm micheal owen 5 Temmuz 2025 giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski atların ahıra gidiyorlar, istediğiniz zaman oradan alıp kullanabiliyorsun.
giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski atların ahıra gidiyorlar, istediğiniz zaman oradan alıp kullanabiliyorsun.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.040 Çözümler 6 5 Temmuz 2025 #2 giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arap atıyla giderken yol boyu ıslıkla seni takip etmesini sağlayıp bir ahıra git Arap'tan inip diğerini at mağazası ya da ahırdı tam hatırlamıyorum oraya koy. Artı 0 Eksi
giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Arap atıyla giderken yol boyu ıslıkla seni takip etmesini sağlayıp bir ahıra git Arap'tan inip diğerini at mağazası ya da ahırdı tam hatırlamıyorum oraya koy.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.480 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski atların ahıra gidiyorlar, istediğiniz zaman oradan alıp kullanabiliyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
giresunluu dedi: RDR2'de beyaz Arap atını alacağım. Ama eski atım gitsin istemiyorum. Eski atın gitmemesi için bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski atların ahıra gidiyorlar, istediğiniz zaman oradan alıp kullanabiliyorsun.
KS KS giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 Teşekkür ederim cevaplar için. Artı 0 Eksi