Oyunu almak istiyorum hazır 150TL iken ama sistemim çok da iyi değil. FSR desteği var mı? Sitede oyunun adı yok ama Death Stranding'te oyun ayarlarında FSR var. O oyun da sitede yok. RDR'yi ondan sordum.
O RSR hocam.FSR oyundan değil. AMD yazılımı üzerinden etkin hale getirip her oyunda kullanabiliyorsunuz.
FSR oyundan değil. AMD yazılımı üzerinden etkin hale getirip her oyunda kullanabiliyorsunuz.
Death Stranding'de FidelityFX CAS var, bir nevi ana çözünürlüğü daha düşük bir render çözünürlüğünden downsample ederek FSR Ultra Quality görünümü kazandırıyor, RDR2'de ise NVIDIA RTX kartlara has DLSS desteği var diye biliyorum şimdilik.
O RSR hocam.
Yanlış yazmışım düzelttin için sağ ol.Yanlış, Adrenalin Edition üzerinden kullanılan teknoloji RSR. FSR için oyunun destek vermesi gerekiyor.
Yok ama sistemin nedir tam olarak? Belki birkaç ayar ile akıcı oynayabilirsin.
Death Stranding'de FidelityFX CAS var, bir nevi ana çözünürlüğü daha düşük bir render çözünürlüğünden downsample ederek FSR Ultra Quality görünümü kazandırıyor, RDR2'de ise NVIDIA RTX kartlara has DLSS desteği var diye biliyorum şimdilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.