RDR2'de GTX 1050 Ti için en iyi ayarlar

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
İşlemci
i5 9400F
Bu videda ki ayarlarım ile en az 30 FPS alırsınız, geceleri Saint Dennis'de 30'un altına düşebilir, bunu önlemek için de bazı ayarları kısmanız gerek. FPS droplar bilgisayarımız kötü olduğu için mecbur olacak. Bu ayarlarla hem çamur grafiklerle oynamazsınız hem de kasmalardan miğdeniz bulanmaz. Dediğim gibi biraz kısılabilir grafikler ben sonradan değiştirdim biraz ayarları, yüksekleri ortaya çekebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun Türkçe başlık İngilizce biraz enteresan oldu ama neyse :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videda ki ayarlarım ile en az 30 FPS alırsınız, geceleri Saint Dennis'de 30'un altına düşebilir, bunu önlemek için de bazı ayarları kısmanız gerek. FPS droplar bilgisayarımız kötü olduğu için mecbur olacak. Bu ayarlarla hem çamur grafiklerle oynamazsınız hem de kasmalardan miğdeniz bulanmaz. Dediğim gibi biraz kısılabilir grafikler ben sonradan değiştirdim biraz ayarları, yüksekleri ortaya çekebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun Türkçe başlık İngilizce biraz enteresan oldu ama neyse :D

Hocam konu ile alakasız fakat çerçevesiz pencereli ile oyuna girdiğinizde ERR_GFX_STATE hatası alıyor musunuz sizler de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı