RDR2'de hangi at tercih edilmeli?

Orion1205

Picopat
Daha fazla  
Chapter 2'deyim, boş gezmemek için beyaz Arap atı aldım ama bir sürü at çeşidi var ve beyaz Arap atı daha kendim görmedim ama savaşta ve kurt saldırısında çok ürkekmiş. Sizce değiştirmeli miyim? Değiştirmeliysem hangi atı tercih edeyim? Zaten yedek olarak 2. bir at lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chapter 2'deyim, boş gezmemek için beyaz Arap atı aldım ama bir sürü at çeşidi var ve beyaz Arap atı daha kendim görmedim ama savaşta ve kurt saldırısında çok ürkekmiş. Sizce değiştirmeli miyim? Değiştirmeliysem hangi atı tercih edeyim? Zaten yedek olarak 2. bir at lazım diye düşünüyorum.
Özellikleri çok önemi değil bence. Görüntüsü hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

Hocam ilerledikçe ahırda fazla fazla yeriniz açılır başlarda görevleri daha hızlı yapmak için arap atına sadık kalabilirsiniz ondan sonra değiştire değiştire oynayın benim 500 saatim var sürekli favori atım değişti en son missouri foxdu sanırım, oyunu oynadıkça kendiniz araştırıp daha iyisini ya da istediğiniz kritlerlerdeki şeyleri bulursunuz oyunun çeşitliliği çok geniş.

Özellikleri çok önemi değil bence. Görüntüsü hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.
Bazı yerlerde önemli olduğu zamanlar oluyor hocam.

Fark etmez, bir tane at seç ve ona bağlan. Oyunun sonuna kadar da o atı terk etme, oyunu onunla bitir. Bu oyunun raconu budur, beğendiğini al çok bir fark yok öyle bir fark hissetmeyeceksin. Yol arkadaşını erken seç.

Fark etmez, bir tane at seç ve ona bağlan. Oyunun sonuna kadar da o atı terk etme, oyunu onunla bitir. Bu oyunun raconu budur, beğendiğini al çok bir fark yok öyle bir fark hissetmeyeceksin. Yol arkadaşını erken seç.
Ben 7-8 defa bitirdim her seferinde tek bir atla bitirdim çok keyifli oyun😀

Oyunu oynarken beyaz arap atını almadan önce bir görevi bitirmek gerekiyordu, bende oyunun başındayken o görevi bitirir bitirmez gidip atı almıştım. Aynı at ile de oyunu bitirdim. Diyeceğim o ki hangi at ile başladıysanız oyunu o at ile bitirin. Sürekli at değiştirmekten ziyade oyun daha keyifli gelir.

İstatistiksel olarak en iyi at Rose Grey Bay Arap atı ama boyutu küçük olduğu için ben tercih etmedim.

Şu sayfadan atların statlarına bakabilirsiniz. Horse Breeds>Red Dead Redemption 2 bölümünde herhangi bir at cinsine tıklayın sonra açılan sayfada "Coat Styles" bölümünde hız, cesaret gibi statları görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı