Çözüldü RDR2'de "He was bigger" repliğinin geçtiği görevin ismi nedir?

• Konuyu başlatan AY_00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 291
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AY_00

Femtopat
Arkadaşlar ben video yapıyorum ve RDR2 ile alakalı edit yapmak istedim ama istediğim sahneyi bulamıyorum. Eğer RDR2 oynayan biri varsa bu görevin adı nedir?
Görevin sahnesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stranger; John Marston'u Arthur'a benzettiği için "He was bigger" kelimesini kullanıyor. Bu görevin ismi nedir, bulabilecek var mı?

Çözüm
Türkçeleri hakkında bi' fikrim yok, ama Chapter 4'te Tilly'i kurtardığınız"No, No and Thrice, No" görevinde Anthony Foreman'ın hayatını bağışlamanız lazımmış.

Sonra Epilogue'da Sadie'ye ödül avcılığında yardım ettiğiniz "Gainful Employment" görevinden sonra Saint Denis kasabasının şerif ofisinden Anthony Foreman'ın kelle ödülü görevini alabiliyormuşsunuz.
Diyaloğu da o görevde söylüyormuş.
Arkadaşlar ben video yapıyorum ve RDR2 ile alakalı edit yapmak istedim ama istediğim sahneyi bulamıyorum. Eğer RDR2 oynayan biri varsa bu görevin adı nedir?
Görevin sahnesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stranger; John Marston'u Arthur'a benzettiği için "He was bigger" kelimesini kullanıyor. Bu görevin ismi nedir, bulabilecek var mı?

Hocam görevi yaptım ama hatırlamıyorum adını fakat oyundaki şu kadın karakteri rahatsız eden adamın adını yazıp yanına john marston yazın çıkar.

Türkçeleri hakkında bi' fikrim yok, ama Chapter 4'te Tilly'i kurtardığınız"No, No and Thrice, No" görevinde Anthony Foreman'ın hayatını bağışlamanız lazımmış.

Sonra Epilogue'da Sadie'ye ödül avcılığında yardım ettiğiniz "Gainful Employment" görevinden sonra Saint Denis kasabasının şerif ofisinden Anthony Foreman'ın kelle ödülü görevini alabiliyormuşsunuz.

Son düzenleme:
Çözüm
Türkçeleri hakkında bi' fikrim yok, ama chapter 4'te tilly'i kurtardığınız"no, no and thrice, no" görevinde anthony Foreman'ın hayatını bağışlamanız lazımmış.

Sonra Epilogue'da sadie'ye ödül avcılığında yardım ettiğiniz "gainful employment" görevinden sonra saint denis kasabasının şerif ofisinden anthony Foreman'ın kelle ödülü görevini alabiliyormuşsunuz.

Teşekkürler buldum en sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı