RDR2'de neler yapılabilir?

Humerharam

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar herkese, RDR2 oynuyorum ve kesin bunu yap dediğiniz bir şeyler var mı? İşte şuraya git orada güzel şeyler var gibisinden, sürekli görev yapıyorum ve biraz dolaşmak istiyorum ve şuralara git tarzı, anladınız siz işte...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kütüphanemde duruyor başlamamı önerir misiniz? Nelere dikkat etmeliyim? Zamanınızı çaldığım için özür diliyorum.

Hocam kesinlikle başlamalısın. Denildiği gibi yan görevler ile oynayarak git. Tüm hayvanları incele fazla spoiler vermeyeyim hikaye ve yan görevler eş zamanlı gidin oyun gerçekten çok iyi hafızamdan silinsede tekrar oynasam diyorum eminim sizde aynısını düşünüceksiniz bitirdiğinizde. Ben oyunu bitirdiğimde boşluğa düşmüş gibi oldum kısacası hemen başlamanızı öneririm.
Ayrıca estağfurullah hocam.

Arthur'a fazla bağlanmamanı tercih ederim

Bu arada sürekli işte insanlara selam verip iyiliği arttırmaya çalışma hani yap ama zaten çetede ki tefecinin görevlerinin hepsini yaparsan oyunun sonuna doğru iyiliğin neredeyse fulleniyor o yüzden istediğin gibi oyna oyununu oyunun keyfini çıkar

İsmi strauss olması lazım

Hocam kesinlikle başlamalısın. Denildiği gibi yan görevler ile oynayarak git. Tüm hayvanları incele fazla spoiler vermeyeyim hikaye ve yan görevler eş zamanlı gidin oyun gerçekten çok iyi hafızamdan silinsede tekrar oynasam diyorum eminim sizde aynısını düşünüceksiniz bitirdiğinizde. Ben oyunu bitirdiğimde boşluğa düşmüş gibi oldum kısacası hemen başlamanızı öneririm.
Ayrıca estağfurullah hocam.

Dediğiniz duyguyu Witcher 3 de yaşadım hocam 221 saat oynadım hayatımın oyunudur Witcher 3. Hafızamı kaybedeyim tekrar oynayayım diye. Tavsiyeniz üzerine oynayacağım teşekkür ederim.

Hocam oyunu bitirdinizmi spoiler vermemek için.
Hocam aslında yani oyunu izlediğim için biraz biliyorum sorun yok söyleyebilirsiniz

Güneydoğuda bir çiftlik var, buraya “misafir” gibi git ve olan bitene şahit ol. 🙂 (Sanderson Çiftliği)
Cevabın için sağol gidicem...

Bu arada sürekli işte insanlara selam verip iyiliği arttırmaya çalışma hani yap ama zaten çetede ki tefecinin görevlerinin hepsini yaparsan oyunun sonuna doğru iyiliğin neredeyse fulleniyor o yüzden istediğin gibi oyna oyununu oyunun keyfini çıkar

İsmi strauss olması lazım
Tamamdır hocam

Enver Talanöz Bu arkadaşın rdr2 videolarına bakarsan shortsda oyundaki ilginç detayları tuhaf yan görevleri falan gösteriyordu bazıları ilginçti gold shotgan falan filan.
bakıcam hocam

Yan görevlerin birçoğunu yapın ve kesinlikle sadece ana görev odaklı gitmeyin. Özellikle birkaç yan görev ana hikayeyi önemli derecede etkiliyor ve daha anlamlı hale getiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı