Çözüldü RDR2'de küçük ok nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam oyundan çık gir yaptım, gene yok.

Ok
Kuş tüyü
Avcı tüfeği kovanı gerekli

Oyuna girip, B tuşuna basın, sonra kitapçığa gidin el tariflerinden seçin tarifi ve onu okuyun. Sonra yukarıda bahsettiklerimi hazır tutun ve kamp ateşinde onu üret kısmında yapın. Bu kadar.
Hocam oyundan çık gir yaptım, gene yok.

Ok
Kuş tüyü
Avcı tüfeği kovanı gerekli

Oyuna girip, B tuşuna basın, sonra kitapçığa gidin el tariflerinden seçin tarifi ve onu okuyun. Sonra yukarıda bahsettiklerimi hazır tutun ve kamp ateşinde onu üret kısmında yapın. Bu kadar.

Çözüm
Hocam evet varmış zateni açınca bu tarifi öğrendin dedi, çok teşekkürler çok sağolun..

Rica ederim, RDR2 bizim işimiz. Keyifli oyunlar.
Hocam tekrardan merhaba, bu sefer panter'e ihtiyacım var. Panter arazisindeyim fakat panter yok? yem bıraktım tuzak için, kurt geldi. :d
Tekrar bıraktım şuan hareketlilik yok, fakat bayadır arıyorum panter çıkmadı karşıma, ne yapabilirim?

Video yapıp YouTube atayım. Sana panter yerlerini göstereyim. Panter mi lazım? Puma mı?

Puma mı? Hocam ben de panter diye bekliyorum ya çok teşekkürler, tekrardan çok sağ olun, bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Panter avladım, atım arthur hasta olduğu için ürkek davranıyor. RDR2 bize verdiği ders.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…