Çözüldü RDR2'de lenny's simple trainer çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mertkaradag

Hectopat
RAM
12GB
Ekran kartı
MX110
İşlemci
i5-7200U
Lenny's Simple Trainer modunu kurdum fakat oyun çöküyor. Oyun açılıyor, story mode seçeneğini seçiyorum ve bir süre yükleme ekranı geliyor ve ardından hiç bir hata kodu söylemeden çöküyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Sorunu hallettim. Eğer bir gün biri de bu hatayı alır diye ek olarak açıklıyorum:

RDR2 Asi Loader adında bir mod var. Yine aynı yapımcının yaptığı bir mod bu. İndirdiğimiz dosyanın içerisinde version.dll diye bir dosya var. Bu dosyayı oyunun olduğu klasöre atıyoruz. Bu işlemi Lenny's Simple Trainer ve Lenny's Outfit Changer modunu attıktan sonra atıyoruz ki işe yarasın. İlgilendiği için @Akif 'e teşekkür ederim.
Sorunu hallettim. Eğer bir gün biri de bu hatayı alır diye ek olarak açıklıyorum:

RDR2 Asi Loader adında bir mod var. Yine aynı yapımcının yaptığı bir mod bu. İndirdiğimiz dosyanın içerisinde version.dll diye bir dosya var. Bu dosyayı oyunun olduğu klasöre atıyoruz. Bu işlemi Lenny's Simple Trainer ve Lenny's Outfit Changer modunu attıktan sonra atıyoruz ki işe yarasın. İlgilendiği için @Akif 'e teşekkür ederim.

Çözüm
Lenny's simple trainer modunu kurdum fakat oyun çöküyor. Oyun açılıyor, story mode seçeneğini seçiyorum ve bir süre yükleme ekranı geliyor ve ardından hiçbir hata kodu söylemeden çöküyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Bende de aynısı oluyor asi loader yüklüyom oyuna giriyor ama mermi silah gerdiği yerde oyun çokuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı