Çözüldü RDR2'de mod kurduktan sonra oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sosisliseven_3.1

Centipat
Daha fazla  
RDR2 de Arthur's redemption adında bir mod kurdum, yeni oyun açmaya çalıştığım zaman oyun kapanıyor. Bunun aynısı başka Save'e gitmeye çalıştığımda da oluyor. Ne yapmam lazım atmasını önlemek için?

Büyük ihtimalle mod sıkıntılıdır ya da o modun çalışması için gereken farklı modlar var ya onların sürümü yüklediğin modla uyuşmuyor olabilir başka seçenekte yüklediğin mod başka modla çakışıyor olabilir.

Büyük ihtimalle mod sıkıntılıdır ya da o modun çalışması için gereken farklı modlar var ya onların sürümü yüklediğin modla uyuşmuyor olabilir başka seçenekte yüklediğin mod başka modla çakışıyor olabilir.

Hocam çakıştığı mod yoktur diyor (olsa bile arkadaşım rahat kullanıyor düzgün çalışıyor) mod scripthook istiyor onu da kurdum.

Hocam çakıştığı mod yoktur diyor (olsa bile arkadaşım rahat kullanıyor düzgün çalışıyor) mod scripthook istiyor onu da kurdum.

Arkadaşının scripthook dosyasını rica et büyük ihtimalle sendeki scripthook dosyası eski sürüm bende önceden çok mod kurmuştum bu sorunu çok yaşıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı