seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 6 Ağustos 2023 #1 Başlıktaki gibi sorunum. Online oynayacağım ama modlarımın gitmesini istemiyorum. Türkçe yama var, lenny mod loader var. Bunları tek tuşla kapatma vesaire var mıdır veya bunlar kuruluyken Online'a gireyim mi?
Başlıktaki gibi sorunum. Online oynayacağım ama modlarımın gitmesini istemiyorum. Türkçe yama var, lenny mod loader var. Bunları tek tuşla kapatma vesaire var mıdır veya bunlar kuruluyken Online'a gireyim mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ağustos 2023 #2 ScriptHook DLL'sini silmen yeterli. Artı 0 Eksi
KS KS seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 6 Ağustos 2023 #3 Sağ olasın. Reis böyle bir hata veriyor. Son düzenleme: 6 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ağustos 2023 #4 Yüklenen başka DLL dosyaları da olabilir, o yüzden hata veriyor. Dosyalarının ekran görüntüsünü atar mısın? Artı 0 Eksi
Yüklenen başka DLL dosyaları da olabilir, o yüzden hata veriyor. Dosyalarının ekran görüntüsünü atar mısın?
KS KS seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 6 Ağustos 2023 #5 Ellie Williams dedi: Yüklenen başka DLL dosyaları da olabilir, o yüzden hata veriyor. Dosyalarının ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Böyle yapınca oldu seiko39 dedi: Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Yüklenen başka DLL dosyaları da olabilir, o yüzden hata veriyor. Dosyalarının ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Böyle yapınca oldu seiko39 dedi: Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Genişletmek için tıkla...
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ağustos 2023 #6 seiko39 dedi: Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Genişletmek için tıkla... Sanırım senin modloaderın farklı olduğu için, ben ScripHook da kullanıyor sanıyordum. ModManager ve NLog DLL'lerini yeniden adlandırman ya da silmen gerekiyor. Tüm dosyaları silmene gerek yok. Artı 0 Eksi
seiko39 dedi: Çok fazla var, geri yükleme noktası oluşturup hepsini sileceğim sonra story mod girersem ona geri döneceğim. Genişletmek için tıkla... Sanırım senin modloaderın farklı olduğu için, ben ScripHook da kullanıyor sanıyordum. ModManager ve NLog DLL'lerini yeniden adlandırman ya da silmen gerekiyor. Tüm dosyaları silmene gerek yok.
KS KS seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 7 Ağustos 2023 #7 Ellie Williams dedi: Sanırım senin modloaderın farklı olduğu için, ben scriphook da kullanıyor sanıyordum. Modmanager ve nlog DLL'lerini yeniden adlandırman ya da silmen gerekiyor. Tüm dosyaları silmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Sanırım senin modloaderın farklı olduğu için, ben scriphook da kullanıyor sanıyordum. Modmanager ve nlog DLL'lerini yeniden adlandırman ya da silmen gerekiyor. Tüm dosyaları silmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.