RDR2'de nasıl ilerlenmeli?

Spoiler vermiyorum zaten de hikayeyi anlamadan oynuyormussun zaten spoiler yesen ne olur. Diyalogları anlamıyorsan oynamanın hiçbir anlamı yok bence.
Hocam görevleri hiç anlayamadığımı söylemedim İngilizcem var şükür

Hocam görevleri hiç anlayamadığımı söylemedim İngilizcem var şükür
"Temel şeyler hariç diyalogları anlamıyorum" diyen ben değildim. Hikaye diyaloglarda anlatılıyor zaten ne anlamamı bekliyorsun bu cümleden.

"Temel şeyler hariç diyalogları anlamıyorum" diyen ben değildim. Hikaye diyaloglarda anlatılıyor zaten ne anlamamı bekliyorsun bu cümleden.
Temel şeyler derken örneğin, şuraya git, şunu yap, bunu getir gibi şeyleri ve esprileri anlıyorum, ince şeyleri anlamıyorum, örneğin yoldan geçen bir NPC hızlı konuşuyor anlamıyorum veya bir adam 10 kelime konuşuyorsa 2'sini anlamıyorum demek istedim. Ayrıca demişsin spoiler versem ne olacak anlamıyorsun diye Arkadaşım sen bana oyunun sonunda şu, şu oluyor dersen nasıl anlamam acaba bana bunu anlatabilir misin? İngilizcemizle az çok anlıyorum.

Nasıl keyif alıyorsanız öyle oynayın, birkaç dakikalık bir son için 50 saatlik oynanış süresini onuru yüksek tutacağım diye çöp etmenize değmez.
Oyunun sonu değişiyor diyorlardı, inanmıyordum Teşekkürler.

Oyunun sonu değişiyor honor seviyesine göre.

Görevlerin bazıları tek seferlik değil o npc leri öldürmeni tavsiye etmiyorum çünkü ileriki kısımlarda tekrar görev verebilir (öldürmezsen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…