tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Merhaba. RDR2 oynamaya başladım. Karlı yerde bir tane adamı atla yakalamıştım sonra ata bağlamış ım ama hala serbest mod açılmadı. Nasıl açabilirim?
Merhaba. RDR2 oynamaya başladım. Karlı yerde bir tane adamı atla yakalamıştım sonra ata bağlamış ım ama hala serbest mod açılmadı. Nasıl açabilirim?
KS KS tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #11 MehmetSLH dedi: Hikayeyi oynamak istemiyorsanız direkt save atın bence. Genişletmek için tıkla... Save alınca direkt serbest olabiliyor muyuz? MrSenator dedi: 1. Chapter 4, görev+1 taşınma görevi sunuyor chapter 2 de açık dünya oluyor ama detayları görev yaparak elde ediyo Genişletmek için tıkla... AsdAsLAYEr dedi: Ilk chapter 2 saat falan sürüyor Genişletmek için tıkla... Peki chapter 2 ye geldiğim anda açık dünya mı oluyor Artı 0 Eksi
MehmetSLH dedi: Hikayeyi oynamak istemiyorsanız direkt save atın bence. Genişletmek için tıkla... Save alınca direkt serbest olabiliyor muyuz? MrSenator dedi: 1. Chapter 4, görev+1 taşınma görevi sunuyor chapter 2 de açık dünya oluyor ama detayları görev yaparak elde ediyo Genişletmek için tıkla... AsdAsLAYEr dedi: Ilk chapter 2 saat falan sürüyor Genişletmek için tıkla... Peki chapter 2 ye geldiğim anda açık dünya mı oluyor
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #12 tecrübelioyuncu0 dedi: Save alınca direkt serbest olabiliyor muyuz? Peki chapter 2 ye geldiğim anda açık dünya mı oluyor Genişletmek için tıkla... Evet oluyor Kampta Sizi serbest bırakıyor Artı 0 Eksi
tecrübelioyuncu0 dedi: Save alınca direkt serbest olabiliyor muyuz? Peki chapter 2 ye geldiğim anda açık dünya mı oluyor Genişletmek için tıkla... Evet oluyor Kampta Sizi serbest bırakıyor
KS KS tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #13 AsdAsLAYEr dedi: Evet oluyor Kampta Sizi serbest bırakıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.104 Makaleler 4 Çözümler 15 27 Şubat 2023 #15 Ekrem_Abii dedi: Evet öyleyim Genişletmek için tıkla... Evet öylesin. Artı 0 Eksi