Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 RAM Vengeance 16 GB Ekran kartı 1660 Super. Anakart B450M-K İşlemci Ryzen 3100 Oyunu daha bugün yükledim ve böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Bu oyun harici böyle bir sorun yaşamadım. Bunu yaşayan ve çözen birileri var mı? Dosya Ekleri niyeboyle.PNG 4 MB · Görüntüleme: 113
Oyunu daha bugün yükledim ve böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Bu oyun harici böyle bir sorun yaşamadım. Bunu yaşayan ve çözen birileri var mı?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 19 Şubat 2023 #2 Oyun orjinal mi korsan mı ? Artı 0 Eksi
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Şubat 2023 #3 Capgras dedi: Oyunu daha bugün yükledim ve böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Bu oyun harici böyle bir sorun yaşamadım. Bunu yaşayan ve çözen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam'den yüklediyseniz (başka yerden yükleniyor mu bilmiyorum kusura bakmayın.) Steam'den oyunun dosyalarını doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
Capgras dedi: Oyunu daha bugün yükledim ve böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Bu oyun harici böyle bir sorun yaşamadım. Bunu yaşayan ve çözen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam'den yüklediyseniz (başka yerden yükleniyor mu bilmiyorum kusura bakmayın.) Steam'den oyunun dosyalarını doğrular mısınız?
KS KS Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 CS Relboron dedi: Oyun orjinal mi korsan mı ? Genişletmek için tıkla... Orjinal epic games üzerinden satın aldım. Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Oyun orjinal mi korsan mı ? Genişletmek için tıkla... Orjinal epic games üzerinden satın aldım.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #5 Kanka mod falan yüklediysen sil öyle gir eğer mod falan kurmadıysan oyun istemcisinden dosya doğrulaması yap. Artı 0 Eksi
Kanka mod falan yüklediysen sil öyle gir eğer mod falan kurmadıysan oyun istemcisinden dosya doğrulaması yap.
KS KS Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #6 Thearlk146 dedi: Kanka mod falan yüklediysen sil öyle gir eğer mod falan kurmadıysan oyun istemcisinden dosya doğrulaması yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Artı 0 Eksi
Thearlk146 dedi: Kanka mod falan yüklediysen sil öyle gir eğer mod falan kurmadıysan oyun istemcisinden dosya doğrulaması yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 19 Şubat 2023 #7 Capgras dedi: Orjinal epic games üzerinden satın aldım. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yapın, ekran kartı driverini ddu ile kaldırıp tekrar en güncel sürüm yükleyin. Artı 0 Eksi
Capgras dedi: Orjinal epic games üzerinden satın aldım. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yapın, ekran kartı driverini ddu ile kaldırıp tekrar en güncel sürüm yükleyin.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #8 Kanka renk körlüğü ile ilgili ekran kartında veya oyunda bir ayar yaptıysan da olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #9 Thearlk146 dedi: Kanka renk körlüğü ile ilgili ekran kartında veya oyunda bir ayar yaptıysan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani hayır öyle bir ayar yapmadım ve zaten sadece bu oyunda böyle bir sorun yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Thearlk146 dedi: Kanka renk körlüğü ile ilgili ekran kartında veya oyunda bir ayar yaptıysan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani hayır öyle bir ayar yapmadım ve zaten sadece bu oyunda böyle bir sorun yaşıyorum.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #10 Capgras dedi: Yani hayır öyle bir ayar yapmadım ve zaten sadece bu oyunda böyle bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra ne olur ne olmaz sen gene ayarlardan bir bak. Artı 0 Eksi
Capgras dedi: Yani hayır öyle bir ayar yapmadım ve zaten sadece bu oyunda böyle bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladıktan sonra ne olur ne olmaz sen gene ayarlardan bir bak.