Arkadaşlar story kısmında 206 bin civarı dolarım var. Fakat bunu nasıl harcayabileceğimi bilmiyorum. Neler alabilirim, nereye verebilirim bu parayı?
Bitmiyor ki yine.Ahırdan alabileceğin tüm atları al, havalı kıyafetleri al, silahların mermilerini ve aksesuarlarını fulle, tüm silahları al, yiyecekleri ve güçlendirici tonikleri fulle.
Peki Online kısmı sarar mı? Yoksa hikayede serbest dolaşmak daha mı zevklidir?Kıyafet, silah, at, kumar, yeme içme, kamp geliştirmesi vs yapabilirsin. Yalnız o parayı ne yaparsan yap bitiremezsin. Zaten full hikayeden ilerlesen epey bir para kazanıyorsun.
PS5’ten oynuyorum mod kuramıyoruz.Hocam oyunda kamp bağışı ile hızlı seyahati açmak hariç mantıklı para harcama yeri yok, bu yüzden silah alın, marketlerden ürün alın, doktordan ilaç alın, at alın onu geliştirin atınıza ya da kendinize kozmetik ürünler alın, dilenciye verin, kamp gelişimini fulleyin.
Ev alma modu kurup ev falan alabilirsiniz.
Hocam tek sorun o para bitmez bende de şu an 40-50 bin civarı kaldı bir yerden sonra para harcayamıyorsunuz.
Edit: Sigara kartları yan görevi için marketten sigara alır yere atar ve tekrar alarak tüm kartları toplayana kadar tekrarlarsınız.
Online hiç oynamadım ama pek oyuncusu yok. Rdr2'nin hikaye kısmını bitir ve açık dünyada keşif yap. Keşif yaptıkça aslında oyunun ne kadar dolu olduğunu anlıyorsun.Peki Online kısmı sarar mı? Yoksa hikayede serbest dolaşmak daha mı zevklidir?
John kısmına geçtim de devamını pek görev odaklı oynayacağımı sanmıyorum. Hep bi çiftlik işleri falan acayip baydı.Online hiç oynamadım ama pek oyuncusu yok. Rdr2'nin hikaye kısmını bitir ve açık dünyada keşif yap. Keşif yaptıkça aslında oyunun ne kadar dolu olduğunu anlıyorsun.
John kısmına geçtim de devamını pek görev odaklı oynayacağımı sanmıyorum. Hep bir çiftlik işleri falan acayip baydı.
Şerefsiz micahı gebertiyoruz anladım orasını.O çiftlik kısımları RDR1 ile bağlantı kurmak için yapılmış. Hikaye neredeyse bitmiş fakat alınması gereken bir intikam var. O kadar söyleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.