RDR2'de Rhodes, Gun Store'daki tutsak nasıl kurtarılır?

Evet, olabilirsin. İnternetten kaçırdığın görevlere bakıp bu görevi gördün ve yapmaya karar verdin, ancak konuşma ayrıntısını atladığını düşündüm belki. Çözüm bulmaya çalışıyoruz, agresif cevaplara gerek yok.
"İnternetten kaçırdığın görevlere bakıp bu görevi gördün' Bunu sen yapmış olabilirsin ama ben zevk alırken bile işin içine hile karıştırmam, oyun eğlenmek içindir ve ayrıca bakmış olsaydım baktığım yerden yapılışınada bakabilirdim ama buraya geldim -merak edip. "Cevabını aldıysan gidebilirsin" der cesine fevri cevaplarını almak için değildi ama bu merakım.. Yinede internetten kaçırdığın görevlere baktın lafına son cevabım bu olsun,

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-08 215749.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-08 215749.png
    973,3 KB · Görüntüleme: 55
"İnternetten kaçırdığın görevlere bakıp bu görevi gördün.'' Bunu sen yapmış olabilirsin ama ben zevk alırken bile işin içine hile karıştırmam, oyun eğlenmek içindir ve ayrıca bakmış olsaydım baktığım yerden yapılışına da bakabilirdim ama buraya geldim merak edip. "Cevabını aldıysan gidebilirsin." dercesine fevri cevaplarını almak için değildi ama bu merakım. Yine de ''İnternetten kaçırdığın görevlere baktın.'' lafına son cevabım bu olsun.

Kardeşim, internetten kaçırdığın görevlere baktığını söylememi nasıl kötü bir şeymiş gibi göstermeyi başardın? Bu kötü bir şey değil ki. Hiçbir yerden tüyo almadan, sadece kendi başına oynayarak kaçıracağın bir sürü detay var oyunda, internetten bakabilirsin yani buna bir şey diyen yok. ''Kesin internetten baktın göreve.'' diye bir iddiada bulunmadım zaten, öyle olabilir diye düşünüp o soruyu sordum. Ayrıca göreve internetten bakıp da dalgınlıkla tutsakla konuşma kısmını atlayabilirdin, olabilir insanlık hali.

Uzun lafın kısası, sorununla alakalı her detayı soruyordum yardımcı olmak adına, fevri cevap verdiğim yok. Normal bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorduk.

Son düzenleme:
Kardeşim, internetten kaçırdığın görevlere baktığını söylememi nasıl kötü bir şeymiş gibi göstermeyi başardın? Bu kötü bir şey değil ki. Hiçbir yerden tüyo almadan, sadece kendi başına oynayarak kaçıracağın bir sürü detay var oyunda, internetten bakabilirsin yani buna bir şey diyen yok. ''Kesin internetten baktın göreve.'' diye bir iddiada bulunmadım zaten, öyle olabilir diye düşünüp o soruyu sordum. Ayrıca göreve internetten bakıp da dalgınlıkla tutsakla konuşma kısmını atlayabilirdin, olabilir insanlık hali.

Uzun lafın kısası, sorununla alakalı her detayı soruyordum yardımcı olmak adına, fevri cevap verdiğim yok. Normal bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorduk.
Boşverin zaten vazgeçtim sabahtan beri 40 defa denedim aynı şekil. Belki daha sonraları bakarım, bilmiyorum. Hem daha fazla uzatmanın alemide yok. Olmuyorsa olmuyordur. Sonra bakar gerekirse oldururum. Şimdilik hepinize iyi geceler, hayırlı ramazanlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı