6800 XT hotspot sıcaklığı normal mi?

@Tooder, bunlar faz değişimli, sıcaklığa göre yapısı değişiyor, pad şeklince çok koyu bir macun gibi düşünün, bu amaçla üretiliyor, pumpout sorunu ortadan kalkıyor.
Anladım. amazon üzerinden bulabildim sadece ülkemizde satışı pek yok galiba. Satın alma sürecinde dikkat etmem gereken bir öneriniz var mı

IHS kalıbı olmayan yani direct-die tarzı termal arayüz malzemesi olarak MX-6, TR piyasasında bulabileceğin koşullara en uygunu ve o da gördüğün gibi pump-out yapıyor. Arkadaşın dediği gibi faz değişkenli pad alman gerekiyor ya da 3-6 ayda bir termal macunu yenileyip durursun.
İnternet araması yap başka forumlarda detaylı konusu var. Oradan bulabilirsin. Test sonuçlarını görünce otomatik olarak alırsın 😀 Kötü yanı 2-3 hafta gelmesini bekliyorsun.

@Tooder, bir şey diyemem, kendini kanıtlamış ürünler önerdiklerim, bunları denemedim.
Tamamadır yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

IHS kalıbı olmayan yani direct-die tarzı termal arayüz malzemesi olarak MX-6, TR piyasasında bulabileceğin koşullara en uygunu ve o da gördüğün gibi pump-out yapıyor. Arkadaşın dediği gibi faz değişkenli pad alman gerekiyor ya da 3-6 ayda bir termal macunu yenileyip durursun.
İnternet araması yap başka forumlarda detaylı konusu var. Oradan bulabilirsin. Test sonuçlarını görünce otomatik olarak alırsın 😀 Kötü yanı 2-3 hafta gelmesini bekliyorsun.
bir iki örnek link atarsanız incelemek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı