RDR2'de RTX 4070 Super fanları çalışmıyor

Droxy63

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 3 aylık RTX 4070 Super var RDR2 bir ara sildim dün geri yükledim Türkçe yama kurdum. Oyuna girende ekran kartının fanları dönmüyor hata verip atıyor başka oyuna girende böyle bir şey olmuyor. Hatta ilk başka oyun açtım sonra RDR2 açtım RDR2 oyuna girende fanlar tekrar durdu sizce sorun nedir?

Oyuna girerken kart çok ısınmıyorsa zaten fan açmaz eğer ki ısınmasına rağmen açmıyorsa DDU ile driverları silip bir yeniden yükleyin ama ben sıkıntının RDR2 de olduğunu düşünüyorum ilk olarak bence bir dosyaları doğrulayın ondan sonra olmazsa silip yeniden yükleyin Rockstar Games'in oyunlarında buna benzer hatalar benim de başıma geldi.

Merhaba, Türkçe yama problemli olabilir mi?
önceden türkçe yama yüklemiştim sorun yoktu silip yükleyince oldu.

Oyuna girerken kart çok ısınmıyorsa zaten fan açmaz eğer ki ısınmasına rağmen açmıyorsa DDU ile driverları silip bir yeniden yükleyin ama ben sıkıntının RDR2 de olduğunu düşünüyorum ilk olarak bence bir dosyaları doğrulayın ondan sonra olmazsa silip yeniden yükleyin Rockstar Games'in oyunlarında buna benzer hatalar benim de başıma geldi.
oyun hikayeye bağlananda donuyor fan açılmıyor oyunu sildim yeniden yükleyeceğim

Önceden Türkçe yama yüklemiştim sorun yoktu silip yükleyince oldu.

Rockstar'ın bazı oyunlarında bende karşılaştım bu tarz hatalarla red Dead'de olsun GTA da olsun silip tekrar yükleyince bazen açılmadı bazen siyah ekran verdi bundan dolayı bir dediklerimi bence deneyin.

önceden türkçe yama yüklemiştim sorun yoktu silip yükleyince oldu.

oyun hikayeye bağlananda donuyor fan açılmıyor oyunu sildim yeniden yükleyeceğim
Gpu sıcaklık değerleri ne oluyor peki

Rockstar'ın bazı oyunlarında bende karşılaştım bu tarz hatalarla red Dead'de olsun GTA da olsun silip tekrar yükleyince bazen açılmadı bazen siyah ekran verdi bundan dolayı bir dediklerimi bence deneyin.

Gpu sıcaklık değerleri ne oluyor peki
gpu kullanımı az sıcaklıkta çok düşük stokdaki gibi oyuna girende atıyor hata veriyor yani değerler dükselmiyor

gpu kullanımı az sıcaklıkta çok düşük stokdaki gibi oyuna girende atıyor hata veriyor yani değerler dükselmiyor
sıcaklık az ve kullanımda az ise sıkıntı ekran kartında değil normal olarak ısınmadığı için fan ömrünü düşünerek fanları açmıyor dediğim gibi sanırsam sıkıntı oyunda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı