RDR2'de sıkılmamak için ne yapılır?

Schwagos

Hectopat
Yer
Caliga Hall
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Hocam yani estağfurullah siz bize tavsiye verin asıl.
Demek ki miladını doldurmuştur veya ara verip tekrar başlamayı deneyin.

Hacı dalga mı geçiyorsun 600 saat ne ben 70 saat oynadım sildim hikaye bitince. Git yeni oyuna başla.

Vazgeçemiyorum hocam aldığımdan beri oyunla ve karakterle bir bağ kurdum diğer oyunlar RDR 2 kadar sarmıyor beni ilginç bir şekilde.

Hocam siz oyunu silip süpürmüşsünüz tekrar tad almanız için bence 2 sene ara vermeniz lazım.

Bence, Online kas zevkli ama fazla acımasız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…