Hocam yaniMerhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Hacı dalga mı geçiyorsun 600 saat neben 70 saat oynadım sildim hikaye bitince. Git yeni oyuna başla.
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Hocam siz oyunu silip süpürmüşsünüz tekrar tad almanız için bence 2 sene ara vermeniz lazım.
Grafik modu kurup atla sadece W ye bas yeter.Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda RDR2'de yapacak bir şey bulamıyorum ve görevlerde sıkılıyorum. Oyunda 600 saatim var 10 civarı kez bitirdim. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.