Arkadaşlar RDR2'ye yeni başladım, pek çok şeyi bilmiyorum. Söylenene göre oyundaki en iyi silah scholfield'miş ve ben de denileni yaptım fakat oyunda silah istatistiklerinde gri renkle gösterilen bir çizgi var, onu nasıl doldururum?
Arkadaşlar RDR2'ye yeni başladım, pek çok şeyi bilmiyorum. Söylenene göre oyundaki en iyi silah scholfield'miş ve ben de denileni yaptım fakat oyunda silah istatistiklerinde gri renkle gösterilen bir çizgi var, onu nasıl doldururum?
Genel olarak silahın bakımıyla alakalı bu özelliklerin azalması. Silahı temizleyin, ondan sonra da eklentilerine bakarsiniz en iyilerini alırsınız. Silahı kullandıkça o istatistikler azalıyor, temizleyince de eski seviyesine geri geliyor.
Genel olarak silahın bakımıyla alakalı bu özelliklerin azalması. Silahı temizleyin, ondan sonra da eklentilerine bakarsiniz en iyilerini alırsınız. Silahı kullandıkça o istatistikler azalıyor, temizleyince de eski seviyesine geri geliyor.
Silahçı da belli bir seviyeye kadar yükseltilebildiği için geri kalan kısım mantıken kullandıkça gelişiyor olması lazım. Ama yine de en başta dediğim gibi tam olarak doğru mu bilmiyorum. Bir yerde görmüştüm ama oyunda hiç test etmedim.
Bu arada mermi türlerine göre de silahın hasarı değişiyor belirtmekte fayda var.
There are a variety of weapons available in Red Dead Redemption 2. They are essential to survival, as well as an integral part of everyday life in the American West. Players can modify their weapons to fit their aesthetic appeal and play-style, from visual upgrades like new metals, woods...