RDR2'de silah nasıl geliştirilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar RDR2'ye yeni başladım, pek çok şeyi bilmiyorum. Söylenene göre oyundaki en iyi silah scholfield'miş ve ben de denileni yaptım fakat oyunda silah istatistiklerinde gri renkle gösterilen bir çizgi var, onu nasıl doldururum?

Dosya Ekleri

• IMG_20240727_234205.jpg
    IMG_20240727_234205.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RDR2'ye yeni başladım, pek çok şeyi bilmiyorum. Söylenene göre oyundaki en iyi silah scholfield'miş ve ben de denileni yaptım fakat oyunda silah istatistiklerinde gri renkle gösterilen bir çizgi var, onu nasıl doldururum?
Oyundaki silah geliştirmelerini silahçıya gidip özelleştirerek yapabilirsiniz.

(Kataloğa bakmayın özelleştirin silahı seçip parçaları değiştirin)

Sİlahçı da yükseltmeler yapabiliyorsun ama onun haricinde silahı kullandıkça da onun doluyor olması lazım yanlış değilsem.

Ayrıca temizlemeyi çok fazla ihmal edersen özellikleri düşüyor onu unutma.

Genel olarak silahın bakımıyla alakalı bu özelliklerin azalması. Silahı temizleyin, ondan sonra da eklentilerine bakarsiniz en iyilerini alırsınız. Silahı kullandıkça o istatistikler azalıyor, temizleyince de eski seviyesine geri geliyor.

Sİlahçı da yükseltmeler yapabiliyorsun ama onun haricinde silahı kullandıkça da onun doluyor olması lazım yanlış değilsem.

Ayrıca temizlemeyi çok fazla ihmal edersen özellikleri düşüyor onu unutma.

Temizledim fakat hiçbir şey değişmedi

Genel olarak silahın bakımıyla alakalı bu özelliklerin azalması. Silahı temizleyin, ondan sonra da eklentilerine bakarsiniz en iyilerini alırsınız. Silahı kullandıkça o istatistikler azalıyor, temizleyince de eski seviyesine geri geliyor.

En iyi eklentileri aldım temizledim yine orada gri bir boşluk var

Peki oradaki gri boşlukları nasıl doldururuz
Silahçı da belli bir seviyeye kadar yükseltilebildiği için geri kalan kısım mantıken kullandıkça gelişiyor olması lazım. Ama yine de en başta dediğim gibi tam olarak doğru mu bilmiyorum. Bir yerde görmüştüm ama oyunda hiç test etmedim.

Bu arada mermi türlerine göre de silahın hasarı değişiyor belirtmekte fayda var.

En güçlü altıpatlar Schofield değil, Lemat'tır, Red Dead Wiki'ye göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı