Çözüldü RDR2'de sular bozuk görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

bigpicollo1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200mhz DDR4
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6650XT OC 8gb
Anakart
Asus Prime B450M-K II
İşlemci
AMD R5 5500
Merhaba, oyunu Steam'den aldım, bir süre hikayeyi oynadım hiçbir sorun yoktu suda falan. Ancak bir gün göreve giderken atım nehire değince sular alttaki gibi gözüktü, önceden bu sorun yoktu hikayeyi bitirip dosyaları doğruladım olmadı, oyunu sildim tekrar yükledim, olmadı. Ne yapmam gerek? Bunun yanında kamptaki ateş de biraz değişik gözüküyor o yine çok göze batmıyor ancak bunu nasıl düzeltirim? Karakter suya dokununca olmuyor, atlar ve diğer hayvanlarda oluyor.
Ultra Custom ayarlarda oynuyorum.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vulkan'dan kaynaklanıyor. Bu sorun ile ilgili Rockstar Games ile iletişime geçmiştim, düzeltirler umarım.

Rockstar'dan gelen mesaj:

Thank you for contacting Rockstar Support.

We appreciate for taking the time to perform this report and in case we will release a fix for this issue, we will inform you.

We suggest you to avoid using Vulkan at this time, we appreciate your understanding in this matter.

If you have any questions or doubts, feel free to ask.

Best regards,
Merhaba, oyunu Steam'den aldım, bir süre hikayeyi oynadım hiçbir sorun yoktu suda falan. Ancak bir gün göreve giderken atım nehire değince sular alttaki gibi gözüktü, önceden bu sorun yoktu hikayeyi bitirip dosyaları doğruladım olmadı, oyunu sildim tekrar yükledim, olmadı. Ne yapmam gerek? Bunun yanında kamptaki ateş de biraz değişik gözüküyor o yine çok göze batmıyor ancak bunu nasıl düzeltirim? Karakter suya dokununca olmuyor, atlar ve diğer hayvanlarda oluyor.

Eki Görüntüle 1724671

Bir arkadaş bu sorunu yaşamıştı ve çözdü, aynısı uygula düzelecektir.

Çözüm: Ayarlardan Advanced Graphics'i açıp Graphics API dirextx 12 yapınca oluyor.

Eki Görüntüle 1724671
Reis mod mu indirdin ? Ben oynadım hiç kadın karakter ile oynamadım

Vulkan'dan kaynaklanıyor. Bu sorun ile ilgili Rockstar Games ile iletişime geçmiştim, düzeltirler umarım.

We appreciate for taking the time to perform this report and in case we will release a fix for this issue, we will inform you.

We suggest you to avoid using Vulkan at this time, we appreciate your understanding in this matter.

If you have any questions or doubts, feel free to ask.

Best regards,

Son düzenleme:
Çözüm
FSR açık mı? Bugün benzer bir konu açıldı, konu sahibi FSR'ı kapatıp dosyaları doğrulayınca düzeldiğini söylemişti.

Yazdığınızı denedim, teşekkürler.

Bir arkadaş bu sorunu yaşamıştı ve çözdü, aynısı uygula düzelecektir.

Çözüm: Ayarlardan Advanced Graphics'i açıp Graphics API dirextx 12 yapınca oluyor.

Diğer arkadaşın dediğiyle sizinkini de denedim beraber, oldu teşekkür ederim.

Reis mod mu indirdin? Ben oynadım hiç kadın karakter ile oynamadım.

Online bu, karakterim. Mod olarak sadece grafik modu denemiştim eskiden.

Vulkan'dan kaynaklanıyor. Bu sorun ile ilgili Rockstar Games ile iletişime geçtim, düzeltirler umarım.

If you have any questions or doubts, feel Free to ask.

Best regards,

Evet Vulkan'dan kaynaklanıyor sanırım, yukarıdakileri denediğimde düzeldi.

20230402202154_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı