micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım?
Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2023 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Atında olabilir mi? Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Atında olabilir mi?
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 Bir tane görevde gemiye binerken çıkarıyorduk, o görevde olabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 ArdaStrix dedi: Bir tane görevde gemiye binerken çıkarıyorduk, o görevde olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam chapter 4'e yeni geçtim. tii dedi: Atında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 10 kere baktım silah dolabında yok, silah satıcılarında yok, atımda da yok. Artı 0 Eksi
ArdaStrix dedi: Bir tane görevde gemiye binerken çıkarıyorduk, o görevde olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam chapter 4'e yeni geçtim. tii dedi: Atında olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 10 kere baktım silah dolabında yok, silah satıcılarında yok, atımda da yok.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 22 Nisan 2023 #5 micheal owen dedi: Hocam chapter 4'e yeni geçtim. Hocam 10 kere baktım silah dolabında yok, silah satıcılarında yok, atımda da yok. Genişletmek için tıkla... Karaborsacıdan alınıyordu sanırım. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hocam chapter 4'e yeni geçtim. Hocam 10 kere baktım silah dolabında yok, silah satıcılarında yok, atımda da yok. Genişletmek için tıkla... Karaborsacıdan alınıyordu sanırım.
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 Singua dedi: Karaborsacıdan alınıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Orayada baktım hocam orada da yok. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Karaborsacıdan alınıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Orayada baktım hocam orada da yok.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 22 Nisan 2023 #7 micheal owen dedi: Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu anlatsana? Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Arkadaşlar tüm eşyalarım kayboldu kement dahil parayla geri silahlarımı falan aldım ama şimdi kement falan yok nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu anlatsana?
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #8 525623 dedi: Nasıl oldu anlatsana? Genişletmek için tıkla... Hocam dün oyundan çıkmadan önce tüm silahlarım vardı bugün girdiğimde Tab'a bastığımda tüm silahlarım kaybolmuştu. Artı 0 Eksi
525623 dedi: Nasıl oldu anlatsana? Genişletmek için tıkla... Hocam dün oyundan çıkmadan önce tüm silahlarım vardı bugün girdiğimde Tab'a bastığımda tüm silahlarım kaybolmuştu.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 22 Nisan 2023 #9 micheal owen dedi: Hocam dün oyundan çıkmadan önce tüm silahlarım vardı bugün girdiğimde Tab'a bastığımda tüm silahlarım kaybolmuştu. Genişletmek için tıkla... Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hocam dün oyundan çıkmadan önce tüm silahlarım vardı bugün girdiğimde Tab'a bastığımda tüm silahlarım kaybolmuştu. Genişletmek için tıkla... Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz.
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #10 525623 dedi: Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. Chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yalan mı söyleyeceğim? Kement kayboldu işte. 525623 dedi: Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. Chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Galiba mesajımı tam okumadınız en üsttekini. Artı 0 Eksi
525623 dedi: Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. Chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam yalan mı söyleyeceğim? Kement kayboldu işte. 525623 dedi: Ne oldu, görev mi yaptın? Durduk yere olmaz. Atınızı çağırın silahlar ondadır. Kement ise kaybolmaz asla. Chptr 1 değilsen zaten kement hiç kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Galiba mesajımı tam okumadınız en üsttekini.