RDR2'de uzuvlar kopuyor mu?

449549

Hectopat
30 saati aşkın bir süredir RDR2 oynuyorum ve dağ başında belli uzuvları kopmuş insanlar görmek dışında çatışma sırasında kimsenin uzuvlarının koptuğuna şahit olmadım fakat izlediğim bazı YouTube videolarında NPC'ler vurulduğu zaman kafa, kol ve bacak gibi uzuvlarının koptuğunu gördüm. Uzuvların kopması için kullanılan özel silahlar mı var yoksa bahsettiğim videolarda oyun modlu mu oynanıyordu?

Pompalı ile veya patlayıcı mermiler ile vurunca tek seferde kopuyor, patlayıcı olmayan mermiler ile birkaç kere sıkarsanız sadece kafa parçalanıyor, kol ve bacakların kopması için pompalı tarzı veya patlayıcı mermiler şart. At gibi hayvanlarda ayaklarda kopuyor ama kafa parçalanmıyor.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler, ben de öyle düşünmüştüm ama elime öyle güçlü bir silah hiç geçmediğinden deneme fırsatım olmadı. Mümkünse yarın bi' denerim. Teşekkür ederim.

Öldürürken sadece pompalı ve bombalar uzuvları koparıyor. Öldürdükten sonra herhangi bir silah ile aynı noktaya ısrarla ateş edersen uzuv kopması görebilirsin. Ona silah fark etmiyordu. Cesedin üzerinde bir çeşit deney yapacaksın yani :) Kollar, bacaklar kopabiliyor. Kafa ise patlama şekli direkt yok oluyor. Onu biraz garip yapmışlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı