Sürprizbozan RDR2'de yan görevler yapılmalı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben artık RDR2'ye başlamaya karar verdim. En son John denen kişiyi kurtardığımız kurtları öldürdüğümüz bölümü tamamladım. Şimdi oyunun ana hikayesi kaç saat sürüyor? Ve ayrıca yan görevler yapılmalı mı? GTA 5'te yan görevler biliyorsunuz biraz sıkıcı. Bunda da öyle mi yoksa yan görevler zevkli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan görevler ana hikayeden daha iyi değil tabi ki. Ancak oyunum diye gezen onlarca oyundan çok daha iyi sunumları var. Yan görevlerinden bile başlı başına oyun çıkar RDR2'nin. Her Chapter'ın kendi görevleri var. O nedenle gördüğün tüm yan görevleri anında yapmanı tavsiye ederim. Hayatındaki en güzel yolculuklardan birine çıkıyorsun. İyi oyunlar.

Yan görevleri bırak oyunda gördüğün herkesle konuşmanı diyaloğa girmeni tavsiye ederim. Yolda rastgele giderkenki soru işaretlerine mutlaka dönüp bak, ana hikayede bile bir zaman sonra karşına çıkabilir yoldayken konuştukların. Oyunda yapılabilecek her şeyi yapmayı tavsiye ediyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı